pies Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Zdravím, mám problém se svým GTi. Nechce jet ve vyšších otáčkách. Při neutrálu plný plyn -> 4500 ot/min. Napadlo mě že by to mohla být špatná váha vzduchu. Dá se nějak poznat, nebo změřit jestli funguje nebo ne? Auto je 1.9 GTi rv. 86 s katalyzátorem. Předem dík za jakoukoli odpověď. Citovat
maNkovic Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: pies Zdravím, mám problém se svým GTi. Nechce jet ve vyšších otáčkách. Při neutrálu plný plyn -> 4500 ot/min. Napadlo mě že by to mohla být špatná váha vzduchu. Dá se nějak poznat, nebo změřit jestli funguje nebo ne? Auto je 1.9 GTi rv. 86 s katalyzátorem. Předem dík za jakoukoli odpověď. Skusal si nastavovat tou skrutkou ??? mne ties motor nesiel viac ako 5000 ot/min ked som sa trosku pohral s tou skrutkou tak som to dostal na 6500 ot/min ale radsej si najprv oznac ako to je nastavene aby si to nerozladil uplne:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.