kujon106 Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Jak jsem dneska psal Kubovi, už by to chtělo teda pomalu nějak upřesnit to místo a datum... Jestli byste to teda někdo ošéfoval v tom Kolíně, tak já milerád dorazim Datumy mě napadají 2 (víkendy), buďto: 26.- 27.- 28. Září 03.- 04. -05. Říjen Který vyhovuje více? Ale jak píšu, chce to nastoprdo dohodnout ten place, abych kdyžtak zbytečně nejezdil (nevolal) do toho Pávova mrkat na kemp a motokáry. Takže si to rozhodněte. Citovat
Marlin Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 jakokonec zari ani zacatek rijna nee. Na zacatku rijna se planuje ten temelin a na zari mi staci znojmo. Citovat
jakub106GTI Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 když už tak nějak v říjnu no:) v září mám akci a na začátku října taky... Citovat
Lentilka Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 keity: ale na lidech máš jmeno.přijmení a nebo nekoho kdo se jmenuje stejne Citovat
KeiTynka Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 No vidite, tak preci nekde jsem. A tady je ta slibena fotecka. [upravil dne 3.9.2008 KeiTynka] Citovat
vendelinek Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Tak vítej a koukni se taky po jinejch,už sme se tady taky představovali doufám,že se nikdo nebude zlobit Citovat
Marlin Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: KeiTynka No vidite, tak preci nekde jsem. A tady je ta slibena fotecka. [upravil dne 3.9.2008 KeiTynka] no... no... no...... radsi uz budu zticha Citovat
maturantka Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: KeiTynka No vidite, tak preci nekde jsem. A tady je ta slibena fotecka. [upravil dne 3.9.2008 KeiTynka] no... no... no...... radsi uz budu zticha tos hned čekal nějaký akty? nebo aspoň bez brejlí?:-) Citovat
Marlin Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: KeiTynka No vidite, tak preci nekde jsem. A tady je ta slibena fotecka. [upravil dne 3.9.2008 KeiTynka] no... no... no...... radsi uz budu zticha tos hned čekal nějaký akty? nebo aspoň bez brejlí?:-) Nic takove sem necekal To spise bych chtel videt tvoje akty Citovat
kujon106 Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Tak to mě těší převelice, zde foto moje & bývalé 106 :-D Citovat
Lentilka Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Tak vítej a koukni se taky po jinejch,už sme se tady taky představovali doufám,že se nikdo nebude zlobit jsem hned na první stránce kdyby někdo nevěděl:) Citovat
Lentilka Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 jo a dneska jsem byl sázet sportku na přijímacím řízení na práva:D v pondělí budu vědět výsledky tak jsem zvědav... jo a v pondělí taky maturuju:D Citovat
jiri106xs Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Lentilka jo a dneska jsem byl sázet sportku na přijímacím řízení na práva:D v pondělí budu vědět výsledky tak jsem zvědav... jo a v pondělí taky maturuju:D Tak to držim palce, ať to všechno zvládneš. Ale by jsi taky přes všechen fofr nezapomněl na lentilku:D. Citovat
MrChodny Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: jakub106GTI když už tak nějak v říjnu no:) v září mám akci a na začátku října taky... tyjo a nebyva uz v pulce rijna pekna kosa na spani venku? Citovat
jakub106GTI Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: MrChodny Původně zaslal: jakub106GTI když už tak nějak v říjnu no:) v září mám akci a na začátku října taky... tyjo a nebyva uz v pulce rijna pekna kosa na spani venku? No to asi ano je to špatný jsem zvědavej jestli se vubec někde srazíme:-) myslím že nás nebude moc tak do 10-15 aut max takže se někdo třeba nabídne a pojede se k někomu na chatu Citovat
jakub106GTI Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: KeiTynka No vidite, tak preci nekde jsem. A tady je ta slibena fotecka. [upravil dne 3.9.2008 KeiTynka] sluší ti to:super Citovat
KeiTynka Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: KeiTynka No vidite, tak preci nekde jsem. A tady je ta slibena fotecka. [upravil dne 3.9.2008 KeiTynka] sluší ti to:super Díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.