Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výlet do Temelína - 4.10. Sraz v ZOO Hluboká nad Vltavou v 11:00, oběd, přesun, prohlídka Temelína od 15:00

Výlet do Temelína - 4.10. Sraz v ZOO Hluboká nad Vltavou v 11:00, oběd, přesun, prohlídka Temelína od 15:00  

1. 1. Výlet do Temelína - 4.10. Sraz v ZOO Hluboká nad Vltavou v 11:00, oběd, přesun, prohlídka Temelína od 15:00

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

tak je to smichovske nadrazi, Mirasi, jeste se domluvime, mozna bych mohl prijet firemnim roomsterem, ale pokud by to slo, nechal bych ho nekde u tebe :-)

Jo a muzem kdyztak vzit mamu? Nevadilo by to? Rikala ze by jela s nama, tak jsem ji rekl, ze zalezi na tobe :-) Dej mi prosim vedet pokud mozno co nejdrive, treba sms na 732273032 :-)

Odesláno
Původně zaslal: vix

Jel bych taky, až do Metelína, jen se mi nechce tahat auto. Nabere mě někdo v ČB ?

Místo by bylo.Jen doufám,že mi v pátek nezruší dovču.Napiš,kde bych tě měl nabrat.Navrhuji:České Vrbné,Glóbus,Lídl,AAA,sídliště Vltava.

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Pinďa

Tak jsem se těšil na srázek, ale musím do fachy. :xvul:(:xvul

jsem na tom jako ty :(

Odesláno

Pinďa & honza406: Škoda, škoda, snad vám to vyjde příště. Mám v hlavě takový tři další nápady, třeba vás něco z toho zaujme ;)

oddie: Rozumím, chápu a děkuji za info. Jen doufám, že nebudu muset založit další vlákno - Temelín, odlašovadlo :D

2all: Už se nám to blíží, tak doufám, že se sejdeme opravdu v tak hojném počtu, jak přihlašovadlo slibuje!

A připomínám, že kdo má zájem o hromadný odjezd z Prahy, ať je zavčasu na Zbraslavském náměstí (mapka). V 9:00 odjíždíme a na opozdilce nečekáme ;)

Druhý významný čas je informační centrum v JETE - v 15:00 máme být vevnitř, tak prosím, ať na nikoho nečekáme.

[upravil dne 3/10/08 MirasCC]

Guest servisman
Odesláno

MirasCC něco by se dalo udělat ale čas mám jen do 13 a na dvě hodky to je pak jen honička,kdybych šel na noc tak bych nelenil .

Jinak pro ostatní je tam akce pro děti STAVÍME KAŠTANOVOU ZOO tak tam bude dosti lidí akce je od 10-16.Pak je tam krmení zvířat třeba

10,00 krmení vyder

13,00 hod krmení medvědů

14,00krmení šelem

Odesláno

honza406: jj, ale to si psal hned od začátku, že na pár minut na otočku tam nepojedeš. No, ale, kdyby sis to přeci jen rozmyslel, stav se ;)

ad ZOO - tak snad se tam vejdeme :)

Odesláno
Původně zaslal: honza406

MirasCC něco by se dalo udělat ale čas mám jen do 13 a na dvě hodky to je pak jen honička,kdybych šel na noc tak bych nelenil .

Jinak pro ostatní je tam akce pro děti STAVÍME KAŠTANOVOU ZOO tak tam bude dosti lidí akce je od 10-16.Pak je tam krmení zvířat třeba

10,00 krmení vyder

13,00 hod krmení medvědů

14,00krmení šelem

hlavne aby medved stihnul to krmeni ve 13:00 :mrk:D

Odesláno

:bacha dej si majzla, aby ti nezkonfiskovali svačinu... víš, co toho takový medvěd spořádá ?

Jinak já celou sobotní akci také odpískávám :(

Odesláno

vix: Tak i ty, jo :myslim No počkej! :bacha

Jaký důvody vedou k absenci tebe? Problém s dopravou, nebo nějaké jiné, nenadálé komplikace? Já jen že tu dopravu bysme snad nějak pořešili, kdyby šlo jen o to.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Původně zaslal: Scratch

lidi ne*erte a koukejte dorazit :-)

Moje slova :super:D

Tak tak aby nás pak tam nebylo sotva na mariáš..... :bojim :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...