Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výlet do Temelína - 4.10. Sraz v ZOO Hluboká nad Vltavou v 11:00, oběd, přesun, prohlídka Temelína od 15:00

Výlet do Temelína - 4.10. Sraz v ZOO Hluboká nad Vltavou v 11:00, oběd, přesun, prohlídka Temelína od 15:00  

1. 1. Výlet do Temelína - 4.10. Sraz v ZOO Hluboká nad Vltavou v 11:00, oběd, přesun, prohlídka Temelína od 15:00

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Aidyczek

Zdravííím:papa Taky bych se docela pridal mrknout na nakej peknej srazek. Mam 406 asi 2 tydny tak nekde nasbirat inspiraci co se da jak pekne upravit.

¨¨prijed dneska ´do vranova :-)
Odesláno

my na hluboke byli letos a ten krpal k ni uz neabsolvujem, ale pujdeme se kdyztak projit do mesta :-)

a doporucuju rezervaci vstupenek...

Odesláno
Původně zaslal: honza406

není problém se podívat do ZOO.;)

Dobrej nápad, díky za něj! Vzhledem k tomu že na Hlubokou se nikdo nehlásí a já bych spíš taky radši zvířátka jak rozvrzaný postele mrtvých panovníků, možná ZOO jako doplňkový program zvítězí :D

Odesláno

Honzo, díky za spolupráci!

Na tu restauračku jsem na stránkách koukal a už už jsem ti chtěl psát zprávu s dotazem, jestli se tam dá rozumně najíst. Takže soudím že jo :)

Odesláno

ta zoo se da projit za 15 minut, ale je pekna :-) na restauracku byla docela zima, zamek hluboka - tedy lovecky zamecek je vlastne prirodovedne muzeum :blicismajlik

Odesláno

Tak samozřejmě čím dřív budu vědět počty lidí, tím líp ;)

V Temelíně je to celkem jedno, plus/mínus pět lidí není problém.

Jde hlavně o oběd v tý hospodě, rád bych zamluvil stůl odpovídající velikosti. Nicméně nějakou rezervu si tam nechám ;)

Odesláno

Ahoj já se hlásím na ten sraz, ale nevím jestli se mnou pojede přítelkyně nebo ne. Tak kdyžtak předběžně počítejte že jedu já i přítelkyně. Zůčastním se celé akce tzn. ZOO, JETE atd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...