tomas.janku Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Mám P306 HDI 99 Když startuji rozsvítí se mi kontrolka která asi znamená vodu v chladiči (nevím přesně manuál v němčině) ale po cvíli zhasne. Další věc nerozsvící se kontrolka žhavení je to normální? díky za odpověď Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Vítej!! Kontrolku žhavení jsem ve služebním autě (Berlingo 1.6 HDi) zahlídnul za rok jednou asi na sekundu když byla velká zima, jinak ne. Kontrolka v HDi nesvítí jako v klasickém dieslu po celou dobu žhavení. S tou druhou kontrolkou nevím ale určitě se najde někdo kdo bude vědět. Přeju hodně kilometrů s novým mazlem. Citovat
zabit Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 no nasel jsem jedno schema kontrolek, sviti ti nejspis voda v palivovem filtru, pokud to je ono tak to jde jednoduchym zpusobem odkalit primo u filtru( je tam na to \"kolecko\" ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.