Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.. Nemel by prosim nekdo radu jak vyresit skubani u mi16ky? stary model 108kW.

Motor jede ok.. ale pri sundani nohy z plynu ( deceleraci ) zacne auto poskubavat kolem nizsich otacek...

Pri plynule jizde po rovince taky obcas zaskube..

Zkusil sem dat nove svicky, kabely, vicko i palec rozdelovace a porad nic .. zkousel sem i jinou vahu vzduchu..

proste na nic porad nemuzu prijit.. meril sem lambdu ta je taky ok..

Nenapada Vas neco?..

PS: pri odpojeni konektoru k regulatoru volnobehu drzi motor otacky cca 1100-1200 je to ok?

Dikas za kazdou radu.

Odesláno

palivovy filtr je ok .. ma to kombinovanej pohon a na lpg to dela to same co na benzin takze palivem to nebude..

a vzduchovej filtr sem daval novej i sem zkousel jinou vahu a porad cuka..

Jen me snad napada, ze by svicky mohli bejt nejaky blby i kdyz sou meneny... ale zase dela to jen pri nizkych ot.. do vysokych to de dobre.. ach jo :(

Odesláno

Mě to dělal spínač škrtící klapky.Při měření to nevykazovalo závadu.Prostě dokud jsem to nazkoušku nevyměnil,na závadu jsem nepřišel.Netvrdím,že to bude ono.Už to tu píšu asi pošesté.:D

Odesláno

... ja prave spinac meril a spina ok .. ale je fakt ze za jizdy to nezmerim... meril sem dobu vstriku ... a pri tom skubnuti nadavkuje jednu davku paliva takze je mozny ze ten mikrospinac fakt nedrzi trvale a sou na nem nejaky zakmity.. Zkusim prohodit.. jestli ho nekde sezenu ;)

s tim podtlakem hadice sem proveroval a ty sou ok.. prijde mi ze vaha vzduchu ma pri 2 tis ot mensi napeti .. takze by to nekde podsavat mohlo...zajimalo by me kolik by mel motor drzet otacek pri opojenym konektoru regulatoru volnobehu... ( takovej ten valecek.. ) me drzi 1100ot ... pokud ma trebas drzet 800 tak je jasny ze to nekde podsava ale bohuzel spravnou hodnotu neznam... :(

Leda ze by byl nekdo z vas tak hodny a zkusil to..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...