striker Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Ahoj.. Nemel by prosim nekdo radu jak vyresit skubani u mi16ky? stary model 108kW. Motor jede ok.. ale pri sundani nohy z plynu ( deceleraci ) zacne auto poskubavat kolem nizsich otacek... Pri plynule jizde po rovince taky obcas zaskube.. Zkusil sem dat nove svicky, kabely, vicko i palec rozdelovace a porad nic .. zkousel sem i jinou vahu vzduchu.. proste na nic porad nemuzu prijit.. meril sem lambdu ta je taky ok.. Nenapada Vas neco?.. PS: pri odpojeni konektoru k regulatoru volnobehu drzi motor otacky cca 1100-1200 je to ok? Dikas za kazdou radu. Citovat
otec Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Někde dole na bloku motoru u filtru oleje je snímač detonací. Vedou k němu 2 dráty - podívej se jestli nejsou utržené. Citovat
striker Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 čidlo klepani je ok.. ( ale moc dobre nechapu jakej by melo vliv na to, ze pri deceleraci motor cuka.. ) Citovat
Kekros Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 nevim jak motor vypadá, ale nic nepíšeš o vzduchovym a palivovym filtru Citovat
striker Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 palivovy filtr je ok .. ma to kombinovanej pohon a na lpg to dela to same co na benzin takze palivem to nebude.. a vzduchovej filtr sem daval novej i sem zkousel jinou vahu a porad cuka.. Jen me snad napada, ze by svicky mohli bejt nejaky blby i kdyz sou meneny... ale zase dela to jen pri nizkych ot.. do vysokych to de dobre.. ach jo Citovat
Jiři II. Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Mě to dělal spínač škrtící klapky.Při měření to nevykazovalo závadu.Prostě dokud jsem to nazkoušku nevyměnil,na závadu jsem nepřišel.Netvrdím,že to bude ono.Už to tu píšu asi pošesté. Citovat
gerii Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 jedině změřit osciloskopem něco to stojí ale zbytečně nebudeš měnit nesmysle pokut to ovšem obsluha ovládá Citovat
kobra Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 co podtlaková regulace , není tam prasklá nějaká hadice ? Citovat
striker Odesláno 31. srpen 2008 Autor Odesláno 31. srpen 2008 ... ja prave spinac meril a spina ok .. ale je fakt ze za jizdy to nezmerim... meril sem dobu vstriku ... a pri tom skubnuti nadavkuje jednu davku paliva takze je mozny ze ten mikrospinac fakt nedrzi trvale a sou na nem nejaky zakmity.. Zkusim prohodit.. jestli ho nekde sezenu s tim podtlakem hadice sem proveroval a ty sou ok.. prijde mi ze vaha vzduchu ma pri 2 tis ot mensi napeti .. takze by to nekde podsavat mohlo...zajimalo by me kolik by mel motor drzet otacek pri opojenym konektoru regulatoru volnobehu... ( takovej ten valecek.. ) me drzi 1100ot ... pokud ma trebas drzet 800 tak je jasny ze to nekde podsava ale bohuzel spravnou hodnotu neznam... Leda ze by byl nekdo z vas tak hodny a zkusil to.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.