Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Brý den, mám takový menší problém (doufám, že menší), při jízdě mojim peugeotem 206 (1.4 benál) když brzdím přední kola vydávají nepříjemný zvuk, začalo to dělat ze dne na den, není to pískání, ale jako by něco dřelo železo o želežo, při vyšších rychlostech to nedělá nebo to jenom neslyším když jedu a brzdím málo, ale když dobržďuju na křižovatce, béká to jak sviňa, s účinností brzd nemám problémy, auto brzdí skvěle ani prodleva není...ještě se mi stalo že sem trochu prudšeji zabrzdil a přitom to začalo dřít a když jsem sundal nohu z brdy pořád to dřelo až sem zabrzdil zase dření přestalo, nemože to byt jenom nějaka zaschlá špína na kotoučích nebo rez? děkuji za každou odpověď,

:super

JO a BTW když už sem tady udělal takovou malou slohovku tak se rovnou zeptám kolik tak přibližně stojí silentbloky výfuku? Ještě jednou díky :aut

Odesláno
Původně zaslal: Golden_Apple

Brý den, mám takový menší problém (doufám, že menší), při jízdě mojim peugeotem 206 (1.4 benál) když brzdím přední kola vydávají nepříjemný zvuk, začalo to dělat ze dne na den, není to pískání, ale jako by něco dřelo železo o želežo, při vyšších rychlostech to nedělá nebo to jenom neslyším když jedu a brzdím málo, ale když dobržďuju na křižovatce, béká to jak sviňa, s účinností brzd nemám problémy, auto brzdí skvěle ani prodleva není...ještě se mi stalo že sem trochu prudšeji zabrzdil a přitom to začalo dřít a když jsem sundal nohu z brdy pořád to dřelo až sem zabrzdil zase dření přestalo, nemože to byt jenom nějaka zaschlá špína na kotoučích nebo rez? děkuji za každou odpověď,

:super

JO a BTW když už sem tady udělal takovou malou slohovku tak se rovnou zeptám kolik tak přibližně stojí silentbloky výfuku? Ještě jednou díky :aut

Když už si tak pěkně rozepsanej,tak si dej auto do podpisu,je lepší přehled o jaký auto se jedná:):P

Odesláno

díky za super rychlou odpoveď, nevíte teda co ty silentbloky? a na kolik by vyšla případná výměna destiček ? sem hrozný vím ale díky za jakékoliv odpovědi

[upravil dne 24.8.2008 Golden_Apple]

Odesláno

ty silentbloky nejsou drahý,co s nima máš,že je chceš měnit?Destičky tak okolo 1000 kč bez práce,záleží na značce,ale jestli dřeš kov na kov jak psal pastorek tak to bude i na výměnu kotoučů,nebo případně nechat je stočit na soustruhu.Já si je nedávno měnil sám na svojí 406 jak desky tak kotouče,docela na tom nic není:super

Odesláno

Ako písal pavlucha. Doštičky 1000 - 1500 (sada), kotúče plné cca 1000 za ks, vetrané asi 1500 . Vždy sa menia obidva naraz. Výmena je pomerne jednoduchá.

Silentbloky na výfuk sú tak do 100 korún. Všetky ceny sú orientačné, závisia od výrobcu, kvality a predajcu. Pri brzdách sa neoplatí kupovať to najlacnejšie, často sa to vypomstí na životnosti.

Odesláno
Původně zaslal: pavloucha

ty silentbloky nejsou drahý,co s nima máš,že je chceš měnit?Destičky tak okolo 1000 kč bez práce,záleží na značce,ale jestli dřeš kov na kov jak psal pastorek tak to bude i na výměnu kotoučů,nebo případně nechat je stočit na soustruhu.Já si je nedávno měnil sám na svojí 406 jak desky tak kotouče,docela na tom nic není:super

mám prasklý 1 silentblok a trochu víc se mi vykle výfuk než by měl tož to raději vyměním...

Odesláno

Buď to máš sjetý destičky nebo ti tam vletěl nějakej kamínek. Mrknout na destičky a budeš vědět.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Golden_Apple

no takže obložení na destičkách v prdeli, doškrábané kotouče takže dalších 2400 kč v prdeli za destičky a kotouče. Doufám že sem nepořídil zajíce v pytli... :-(

Nechej si zkontrolovat i zadek--brzdy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...