Golden_Apple Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Brý den, mám takový menší problém (doufám, že menší), při jízdě mojim peugeotem 206 (1.4 benál) když brzdím přední kola vydávají nepříjemný zvuk, začalo to dělat ze dne na den, není to pískání, ale jako by něco dřelo železo o želežo, při vyšších rychlostech to nedělá nebo to jenom neslyším když jedu a brzdím málo, ale když dobržďuju na křižovatce, béká to jak sviňa, s účinností brzd nemám problémy, auto brzdí skvěle ani prodleva není...ještě se mi stalo že sem trochu prudšeji zabrzdil a přitom to začalo dřít a když jsem sundal nohu z brdy pořád to dřelo až sem zabrzdil zase dření přestalo, nemože to byt jenom nějaka zaschlá špína na kotoučích nebo rez? děkuji za každou odpověď, JO a BTW když už sem tady udělal takovou malou slohovku tak se rovnou zeptám kolik tak přibližně stojí silentbloky výfuku? Ještě jednou díky Citovat
vendelinek Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Původně zaslal: Golden_Apple Brý den, mám takový menší problém (doufám, že menší), při jízdě mojim peugeotem 206 (1.4 benál) když brzdím přední kola vydávají nepříjemný zvuk, začalo to dělat ze dne na den, není to pískání, ale jako by něco dřelo železo o želežo, při vyšších rychlostech to nedělá nebo to jenom neslyším když jedu a brzdím málo, ale když dobržďuju na křižovatce, béká to jak sviňa, s účinností brzd nemám problémy, auto brzdí skvěle ani prodleva není...ještě se mi stalo že sem trochu prudšeji zabrzdil a přitom to začalo dřít a když jsem sundal nohu z brdy pořád to dřelo až sem zabrzdil zase dření přestalo, nemože to byt jenom nějaka zaschlá špína na kotoučích nebo rez? děkuji za každou odpověď, JO a BTW když už sem tady udělal takovou malou slohovku tak se rovnou zeptám kolik tak přibližně stojí silentbloky výfuku? Ještě jednou díky Když už si tak pěkně rozepsanej,tak si dej auto do podpisu,je lepší přehled o jaký auto se jedná Citovat
pastorek Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Daj si skontrolovať brzdové doštičky. Zrejme už brzdíš železom. Citovat
Golden_Apple Odesláno 24. srpen 2008 Autor Odesláno 24. srpen 2008 díky za super rychlou odpoveď, nevíte teda co ty silentbloky? a na kolik by vyšla případná výměna destiček ? sem hrozný vím ale díky za jakékoliv odpovědi [upravil dne 24.8.2008 Golden_Apple] Citovat
pavloucha Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 ty silentbloky nejsou drahý,co s nima máš,že je chceš měnit?Destičky tak okolo 1000 kč bez práce,záleží na značce,ale jestli dřeš kov na kov jak psal pastorek tak to bude i na výměnu kotoučů,nebo případně nechat je stočit na soustruhu.Já si je nedávno měnil sám na svojí 406 jak desky tak kotouče,docela na tom nic není Citovat
pastorek Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Ako písal pavlucha. Doštičky 1000 - 1500 (sada), kotúče plné cca 1000 za ks, vetrané asi 1500 . Vždy sa menia obidva naraz. Výmena je pomerne jednoduchá. Silentbloky na výfuk sú tak do 100 korún. Všetky ceny sú orientačné, závisia od výrobcu, kvality a predajcu. Pri brzdách sa neoplatí kupovať to najlacnejšie, často sa to vypomstí na životnosti. Citovat
Golden_Apple Odesláno 24. srpen 2008 Autor Odesláno 24. srpen 2008 Původně zaslal: pavloucha ty silentbloky nejsou drahý,co s nima máš,že je chceš měnit?Destičky tak okolo 1000 kč bez práce,záleží na značce,ale jestli dřeš kov na kov jak psal pastorek tak to bude i na výměnu kotoučů,nebo případně nechat je stočit na soustruhu.Já si je nedávno měnil sám na svojí 406 jak desky tak kotouče,docela na tom nic není mám prasklý 1 silentblok a trochu víc se mi vykle výfuk než by měl tož to raději vyměním... Citovat
Marcel505 Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Buď to máš sjetý destičky nebo ti tam vletěl nějakej kamínek. Mrknout na destičky a budeš vědět. Citovat
NO3IA Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 s tím se nevyplatí otálet,až budeš potřebovat zabrzdit,nemusí se ti to povést Citovat
Golden_Apple Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 no takže obložení na destičkách v prdeli, doškrábané kotouče takže dalších 2400 kč v prdeli za destičky a kotouče. Doufám že sem nepořídil zajíce v pytli... :-( Citovat
ozzy56 Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Původně zaslal: Golden_Apple no takže obložení na destičkách v prdeli, doškrábané kotouče takže dalších 2400 kč v prdeli za destičky a kotouče. Doufám že sem nepořídil zajíce v pytli... :-( Nechej si zkontrolovat i zadek--brzdy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.