Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosím o radu pri nastartovani se mi dneska zniceho nic obevilo antipollution fault . mel jsem blbe nasazeny vzduchovy filtr ten sem nasadil spravne a furt se to obevuje . Pak jsem zjistil ze mam v servu rizeni malo oleje ten me trochu kape a mam mastny spodek od toho ..ten sem jeste nedolil .Mam peugeot 307 1.6 16v rv. 2003 díky za pomoc .a chci se zeptat jestli sty muz jezdit nebo ne. NA PALUBOVSE SVITI FURT ORANZOVA NADRZKA JAK KDYBY NECO S MOTOREM.DIKY ZA RADU

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Cepica

prosím o radu pri nastartovani se mi dneska zniceho nic obevilo antipollution fault . mel jsem blbe nasazeny vzduchovy filtr ten sem nasadil spravne a furt se to obevuje . Pak jsem zjistil ze mam v servu rizeni malo oleje ten me trochu kape a mam mastny spodek od toho ..ten sem jeste nedolil .Mam peugeot 307 1.6 16v rv. 2003 díky za pomoc .a chci se zeptat jestli sty muz jezdit nebo ne. NA PALUBOVSE SVITI FURT ORANZOVA NADRZKA JAK KDYBY NECO S MOTOREM.DIKY ZA RADU

spotřeba a tah motoru jsou ok? neni to kontrolka katalysatoru?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...