Cepica Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 prosím o radu pri nastartovani se mi dneska zniceho nic obevilo antipollution fault . mel jsem blbe nasazeny vzduchovy filtr ten sem nasadil spravne a furt se to obevuje . Pak jsem zjistil ze mam v servu rizeni malo oleje ten me trochu kape a mam mastny spodek od toho ..ten sem jeste nedolil .Mam peugeot 307 1.6 16v rv. 2003 díky za pomoc .a chci se zeptat jestli sty muz jezdit nebo ne. NA PALUBOVSE SVITI FURT ORANZOVA NADRZKA JAK KDYBY NECO S MOTOREM.DIKY ZA RADU Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Původně zaslal: Cepica prosím o radu pri nastartovani se mi dneska zniceho nic obevilo antipollution fault . mel jsem blbe nasazeny vzduchovy filtr ten sem nasadil spravne a furt se to obevuje . Pak jsem zjistil ze mam v servu rizeni malo oleje ten me trochu kape a mam mastny spodek od toho ..ten sem jeste nedolil .Mam peugeot 307 1.6 16v rv. 2003 díky za pomoc .a chci se zeptat jestli sty muz jezdit nebo ne. NA PALUBOVSE SVITI FURT ORANZOVA NADRZKA JAK KDYBY NECO S MOTOREM.DIKY ZA RADU spotřeba a tah motoru jsou ok? neni to kontrolka katalysatoru? Citovat
standa Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 antipollution -pollution=znečištění ovzduší ,asi něco s emisema.S tím filtrem by to mohlo souviset.Závada se bude muset možná vymazat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.