urdemala Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 taky jsem jí tam posílal, ale ona umi jenom kolečka.. edit: holt neni na pořádnou sprchu ale pozor! vystačim si sám, dík [upravil dne 25.8.2008 urdemala] Citovat
Guest bostich Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 samozřejmě vtip...po zvířeti jsem nikdy nevystřelil(jsou mi milejší než někteří lidé) Citovat
dýzl Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 To Nemec.cb a takové škvarky z hub to je taky lahůdka. A co takhle jen na sádle osmažené nebo v troubě pečené ryzce? to je mňamka. To urdemala-Pokud ji chytíš (tu kočku),tak ji v tom vymáchej čumák.Takhle se to dělá a jednou,dvakrát a pakjiž bude vědět,že tam ne. Citovat
nemec.cb Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Rostou!Dneska dva koše,budou řízečky i škvarečky:).Ryzce neznám-nezbírám:bojim Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 vyrazim v patek na sumavu, tak to nevysbirejte :-) to Urdemala: nebo posli zenu, ja tam pockam a spolecne neco vymyslime :-D Citovat
nemec.cb Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Trochu si odpočinem,a jdem naplnit druhej košík:) Citovat
urdemala Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 to skreč: aha, tak výměna manželek, proč ne to němčour: krásný kusy minulej týden jsem našel u dědy na hřbitově hotový lány kozáků a křemeňáků, bohužel dostal jsem zákaz si je odnýst domů Citovat
tomike Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 Tak ja som tuto sezonu uz par vychadzok podnikol, ale u nas sa to nie a nie rozbehnut. nemec.cb v dobrom zavidim a dufam, ze po dnesnom nocnom lejaku a minulo tyzdnovych dazdoch sa dockam aj ja. Zatial som nasiel iba zopar sirovcov, hlivy a trudniky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.