Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mrtvá RT3 po upgrade SW - poradí někdo pls?

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Puce : jak jsi to nakonec vyresil???uz jsi to nejak rozchodil nebo jsi musel kupovat novy PC???

mam sw 6.62 a chtel jsem ho prehrat na 6.63, ale po tom co jsem si to tady precetl mam obavy...

navic to co jsem sosnul z rapidsheru je upgrade z verze 6.51 a ja mam jinou....

da se to upgradovat primo u peugeotu a kolik to stoji???

Odesláno
Původně zaslal: luko407sw

Puce : jak jsi to nakonec vyresil???uz jsi to nejak rozchodil nebo jsi musel kupovat novy PC???

mam sw 6.62 a chtel jsem ho prehrat na 6.63, ale po tom co jsem si to tady precetl mam obavy...

navic to co jsem sosnul z rapidsheru je upgrade z verze 6.51 a ja mam jinou....

da se to upgradovat primo u peugeotu a kolik to stoji???

Já to přehrával z 6.61 taky tím staženým z Rapidu a v poho ale co jsem se potom dočetl tak bych měl taky :myslimstrach

Odesláno

Tak chlapi, ja som sa dal na ten upgrade z 6.51. na 6.63. Lepilo aj mne, lebo ja som najskorej čítal fóra až potom inštaloval ;) takže som riziká poznal. No iné východisko som nevidel, pretože mi to nežralo ani mapy 2007 a nie všetky servisy to chcú robiť. Stál som teda pred rozhodnutím, používať RT3 iba ako rádio a kúpiť druhú navigačku, alebo to risknúť :myslim ? Tak som to riskol a výsledok je :cool: Všetko som robil podľa inštrukciiz fór, len chcem upozorniť na pár vecí, ktoré som nikde nenašiel

1. po napálení som ešte cd skontroloval či sedí veľkosť súborov a pri pálení som dal cd skontrolovať

2. cd skutočne dva krát vyliezlo počas inštalácie a po skončení zostalo vo vnútri rt3. No jazyk som vedel zmeniť aj bez neho

3. rt3 sa mi neprestavila do systému navigácie ani raz počas inštalácie a ani nakoniec (na fórach písali, že sa im to prestaví do navi)

4. prišiel som o uložené rádio stanice to je pravda, ale zostali mi uložené telefónne čísla:D

A ešte počas inštalácie som ja blbec vyšiel za kámošom z auta a na obrazovke mi to hneď signalizovalo otvorené dvere no našťastie všetko prebehlo ok, len by som to už asi druhý krát neskúšal:aut

Takže veľa šťastia ďalším odvážlivcom. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...