Přema Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Ne nic není třeba platit, jen koupě....... Citovat
nsbojovnik Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 tak to je super pretoze viem, ze su diagnostiky tore treba platit aj rocne ... kolko to vyjde cca? ta planet 2000? Citovat
luko407sw Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 Puce : jak jsi to nakonec vyresil???uz jsi to nejak rozchodil nebo jsi musel kupovat novy PC??? mam sw 6.62 a chtel jsem ho prehrat na 6.63, ale po tom co jsem si to tady precetl mam obavy... navic to co jsem sosnul z rapidsheru je upgrade z verze 6.51 a ja mam jinou.... da se to upgradovat primo u peugeotu a kolik to stoji??? Citovat
denoo Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 neni to drahe, myslim ze vraveli dako cca 600-700sk , pre istotu by som ja uz viac neriskoval, radsej 600sk , ako 60 000 Citovat
Zipík Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 Původně zaslal: luko407sw Puce : jak jsi to nakonec vyresil???uz jsi to nejak rozchodil nebo jsi musel kupovat novy PC??? mam sw 6.62 a chtel jsem ho prehrat na 6.63, ale po tom co jsem si to tady precetl mam obavy... navic to co jsem sosnul z rapidsheru je upgrade z verze 6.51 a ja mam jinou.... da se to upgradovat primo u peugeotu a kolik to stoji??? Já to přehrával z 6.61 taky tím staženým z Rapidu a v poho ale co jsem se potom dočetl tak bych měl taky :myslimstrach Citovat
patko79 Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Tak chlapi, ja som sa dal na ten upgrade z 6.51. na 6.63. Lepilo aj mne, lebo ja som najskorej čítal fóra až potom inštaloval takže som riziká poznal. No iné východisko som nevidel, pretože mi to nežralo ani mapy 2007 a nie všetky servisy to chcú robiť. Stál som teda pred rozhodnutím, používať RT3 iba ako rádio a kúpiť druhú navigačku, alebo to risknúť ? Tak som to riskol a výsledok je Všetko som robil podľa inštrukciiz fór, len chcem upozorniť na pár vecí, ktoré som nikde nenašiel 1. po napálení som ešte cd skontroloval či sedí veľkosť súborov a pri pálení som dal cd skontrolovať 2. cd skutočne dva krát vyliezlo počas inštalácie a po skončení zostalo vo vnútri rt3. No jazyk som vedel zmeniť aj bez neho 3. rt3 sa mi neprestavila do systému navigácie ani raz počas inštalácie a ani nakoniec (na fórach písali, že sa im to prestaví do navi) 4. prišiel som o uložené rádio stanice to je pravda, ale zostali mi uložené telefónne čísla:D A ešte počas inštalácie som ja blbec vyšiel za kámošom z auta a na obrazovke mi to hneď signalizovalo otvorené dvere no našťastie všetko prebehlo ok, len by som to už asi druhý krát neskúšal:aut Takže veľa šťastia ďalším odvážlivcom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.