@re Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Tady je taky taková malá recenze... S touhle M3 jsem se svezl... fakt špica. Marline, E30 je stará mrdka e92 nikoli Citovat
John Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Nadhera a moooc... 2@re: E30 a stará mrdka...... nech být.... všechny do jednoho pytle házet nemůžeš... některý ti pěkně zatopí i mnohem novějším BMW a o ostatních ,,autech\" ani nemluvě.... :grr Citovat
Marlin Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Původně zaslal: @re Tady je taky taková malá recenze... S touhle M3 jsem se svezl... fakt špica. Marline, E30 je stará mrdka e92 nikoli pro me jsou nova auta mrdky. NEvim, ale ja sem proste ze stare skoly a chci mti sam o sobe vse pod kontrolou a ne aby za me ridila elektronika Citovat
BOSSCZ Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Merline ale ty to nebudeš mít pod kontrolou nikdy a myslim že jsi o tom všechny přesvědčil :D Citovat
Marlin Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 prave proto ze to byla moderni mrdka, tak se stalo to co se stalo Citovat
Béďa Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Původně zaslal: Marlin prave proto ze to byla moderni mrdka, tak se stalo to co se stalo sorry ale tohle byla kravina \"toho\" za volantem a ne toho auta!! Citovat
@re Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Původně zaslal: John Nadhera a moooc... 2@re: E30 a stará mrdka...... nech být.... všechny do jednoho pytle házet nemůžeš... některý ti pěkně zatopí i mnohem novějším BMW a o ostatních ,,autech\" ani nemluvě.... :grr jo, e30 je klasika, a s 3.5litrovým motorem a samosvorem je to šílená kára, to bez debat, ale je to prostě staré auto.. nic moc bezpečí atd, atd... vývoj nezastavíš... jezdil jsem v e30 s 3.5 motorem, e46M3 a i e92M3... a čím novější, tím lepší (pro mně)... a myslím si, že nejsem tak dobrý řidič, abych dokázal zkrotit e92 popř e46 m3 bez jakýchkoli elektronických pomocníků, jako je abs, esp a další.... Např. zkuste si bez abs brzdit z 240 na 50 a to vše do pár stupňové zatáčky na mírně vyjeté cestě.... chce to hodně soustředění, hodně umu, a ani to někdy nestačí... S abs jen sešlápnete pedál a o nic se nestaráte, jen o držení volantu... Citovat
Marlin Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 praveze, je to ejn o drzeni volantu. To ja radsi budu mit ten um,a bych enbyl jen tupe stado cos e jne drzi volantu Citovat
@re Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Původně zaslal: Marlin praveze, je to ejn o drzeni volantu. To ja radsi budu mit ten um,a bych enbyl jen tupe stado cos e jne drzi volantu no vymlouvat ti to nebudu... Citovat
John Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: @re jo, e30 je klasika, a s 3.5litrovým motorem a samosvorem je to šílená kára, to bez debat, ale je to prostě staré auto.. nic moc bezpečí atd, atd... vývoj nezastavíš... jezdil jsem v e30 s 3.5 motorem, e46M3 a i e92M3... a čím novější, tím lepší (pro mně)... a myslím si, že nejsem tak dobrý řidič, abych dokázal zkrotit e92 popř e46 m3 bez jakýchkoli elektronických pomocníků, jako je abs, esp a další.... Např. zkuste si bez abs brzdit z 240 na 50 a to vše do pár stupňové zatáčky na mírně vyjeté cestě.... chce to hodně soustředění, hodně umu, a ani to někdy nestačí... S abs jen sešlápnete pedál a o nic se nestaráte, jen o držení volantu... To máš pravdu a tak tomu nemůžeš řikat mrdka... Vím,že to je starý auto ale o to je to krásnější když s tím předjedeš o x generací novější auto.A nebo mu ukazuješ pořád zadní SPZ z docela velký dálky.A brždění bez ABS z vysokých rychlostí vím jaky je to ABS má i ,,starý\" auto jako je E30.A krocení E46 M3 je myslím stejný odvar jako E30 s pořádným motor spíš ta E30 je fakt lepší zážitek přece jen fyzikální zakony jsou na její straně. Toď asi vše ;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.