Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak jsem trochu \"M3-koval\" ..

Recommended Posts

Odesláno

Nadhera a moooc...

2@re: E30 a stará mrdka...... nech být.... všechny do jednoho pytle házet nemůžeš... některý ti pěkně zatopí i mnohem novějším BMW a o ostatních ,,autech\" ani nemluvě.... :grr :grr

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

prave proto ze to byla moderni mrdka, tak se stalo to co se stalo :roker

sorry ale tohle byla kravina \"toho\" za volantem a ne toho auta!! ;)

Odesláno
Původně zaslal: John

Nadhera a moooc...

2@re: E30 a stará mrdka...... nech být.... všechny do jednoho pytle házet nemůžeš... některý ti pěkně zatopí i mnohem novějším BMW a o ostatních ,,autech\" ani nemluvě.... :grr :grr

jo, e30 je klasika, a s 3.5litrovým motorem a samosvorem je to šílená kára, to bez debat, ale je to prostě staré auto.. nic moc bezpečí atd, atd... vývoj nezastavíš... jezdil jsem v e30 s 3.5 motorem, e46M3 a i e92M3... a čím novější, tím lepší (pro mně)... a myslím si, že nejsem tak dobrý řidič, abych dokázal zkrotit e92 popř e46 m3 bez jakýchkoli elektronických pomocníků, jako je abs, esp a další....

Např. zkuste si bez abs brzdit z 240 na 50 a to vše do pár stupňové zatáčky na mírně vyjeté cestě.... chce to hodně soustředění, hodně umu, a ani to někdy nestačí... S abs jen sešlápnete pedál a o nic se nestaráte, jen o držení volantu...

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

praveze, je to ejn o drzeni volantu. To ja radsi budu mit ten um,a bych enbyl jen tupe stado cos e jne drzi volantu

no vymlouvat ti to nebudu... :ticho

Odesláno
Původně zaslal: @re

jo, e30 je klasika, a s 3.5litrovým motorem a samosvorem je to šílená kára, to bez debat, ale je to prostě staré auto.. nic moc bezpečí atd, atd... vývoj nezastavíš... jezdil jsem v e30 s 3.5 motorem, e46M3 a i e92M3... a čím novější, tím lepší (pro mně)... a myslím si, že nejsem tak dobrý řidič, abych dokázal zkrotit e92 popř e46 m3 bez jakýchkoli elektronických pomocníků, jako je abs, esp a další....

Např. zkuste si bez abs brzdit z 240 na 50 a to vše do pár stupňové zatáčky na mírně vyjeté cestě.... chce to hodně soustředění, hodně umu, a ani to někdy nestačí... S abs jen sešlápnete pedál a o nic se nestaráte, jen o držení volantu...

To máš pravdu a tak tomu nemůžeš řikat mrdka...

Vím,že to je starý auto ale o to je to krásnější když s tím předjedeš o x generací novější auto.A nebo mu ukazuješ pořád zadní SPZ z docela velký dálky.A brždění bez ABS z vysokých rychlostí vím jaky je to ABS má i ,,starý\" auto jako je E30.A krocení E46 M3 je myslím stejný odvar jako E30 s pořádným motor spíš ta E30 je fakt lepší zážitek přece jen fyzikální zakony jsou na její straně. Toď asi vše ;) ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...