Guest Fredy Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 Dělal jste již někdo kompletní repasi zadní nápravy na 405. Mám jednu náhradní a chtěl jsem ji udělat, tak jsem sundal ramena, ale nemůžu dostat ty nosníky od středový roury , abych mohl vylisovat oba čepy na kterých se houpou ramena. Musí se to taky vzít na lis, nebo to chce pouze odrazit? Citovat
Rebik Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 Žádný nosníky nesundavej, ty čepy jdou vyndat samotný, ale bez lisu to zvládneš jedině s autogenem a dvěma kulturistama a navíc to musíš někde uchytit. To už jsi ji měl někam zavést, kde by ti dali výměným způsobem repasovanou a ne se s tím dřít. Protože pokud nemáš šanci někde koupit se slevou čepy a ložiska, nemůžeš to udělat levněji. Citovat
RALLYMAN Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 Tě obdivuju,já bych sa do zadní nápravy na mojí pegy asi nepustil!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.