dolly1010 Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Mám problém se zadním LEVÝM koncovým světlem a LEVÝM blinkrem. Když zapnu obrysovky tak se na zadním levým světle nerozsvítí. Když zapnu blinkr tak blinkr blyká v pohodě. Ale jak začnu brzdit a mám spuštěnej levej blinkr tak to začne blikat rychle a vzadu vlevo blikaj 4 žárovky (všechny kromě mlhovky). Nevíte čím to je? Pojistky jsou v pohodě a žárovky se zdaj taky. Nemůže to bejt někde v relátku, nebo nějakej upadlej drát (to koncový nesvítí úbec, jen když je zaplej blinkr a brzdí se tak bliká) Už to dělalo dřív ale z ničeho nic to přestalo tak nevim. Prosím poraďte Nakonec byl problém jen v pravým světle. On totiž kabel od palubky vede do pravýho světla, tam se rozdvojuje a pak vede do levýho. Na pravým světle byl v konektoru zoxidovanej kontakt, takže to blbě převádělo zem. Stačilo oškrábat kontakt, stříknout sprejem a zapojit. Jo a samozřejmě na to všechno přijít Díky všem za pomoc [upravil dne 22.8.2008 dolly1010] Citovat
obaf Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Suhlasim, zla kostra, skontroluj to poriadne, ci to nie je zoxidovane Citovat
dolly1010 Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 Teď jsem to našel tady na fóru u 405 ( ). A kterej drát je kostra? Oni jsou snad všechny zelený (jeden je tlusčí). A pak jsem na jednom naměřil kostru. Kde zjišťujete co znamenaj dráty podle čísla? Dík za rady Citovat
dolly1010 Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 Moje auto - Peugeot 306SR, rok výroby něco kolem 1995 Citovat
obaf Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Tak to ti potm moc neporadim, ale niekto sa urcite najde:super Ale aj tak by som to videl na zlu kostru.... [upravil dne 21.8.2008 obaf] Citovat
dolly1010 Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 A proč je špatná zrovna kostra? Pochopil bych kdyby to nesvítilo úbec. Ale když zapnu blinkr a brzdu. Francouze nepochopim... Citovat
AnotherOne Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 No ono tá kostra totiž nie je odpojená úplne ale je tam vplyvom oxidácie väčší prechodový odpor, preto prúd tečie kde je ten odpor menší aj cez ostatné žiarovky. Preto to všelijako poblikáva. Kostriaci bod na karosériu je zvyčajne viac vystavený poveternostným vplyvom, preto viac oxiduje. A nie je to problém len francúzskych áut. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.