Guest Scratch Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 oval se mi nelibil, ani na Premove 407 Citovat
paul jane Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Tak ja mel na sve bejvalce take duplex a mel jsem jen 110 koni a nevidim duvod proc by v tom meli kone hrat nejakou roli, je fakt ze X5tka je ma asi uz s mnichova. A co se tice uprav tak je to kazdeho vec co si na auto da ne at se to tika kridel, zrcatek, vefucku nebo barvy auta. Citovat
marisw Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 X5 v nafte ich ma schovane za naraznikom...jedna trubka najednej strane, druha natruhej---take tenke prdy....len v benzine vystupuju cez naraznik von:D Původně zaslal: paul jane Tak ja mel na sve bejvalce take duplex a mel jsem jen 110 koni a nevidim duvod proc by v tom meli kone hrat nejakou roli, je fakt ze X5tka je ma asi uz s mnichova. A co se tice uprav tak je to kazdeho vec co si na auto da ne at se to tika kridel, zrcatek, vefucku nebo barvy auta. Citovat
paul jane Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 2 marisw : nevedel jsem ze mas ropaka tak ty to maj schovany no tak to neni zas takpekne jak u benalu . Citovat
Ericce Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 mne se nahodou Scratchove kridlo libi. na sedana se takove hodi proztoze ma dost skosene zadni sklo takze to auto to trochu zmohutni :super Citovat
urdemala Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 já bych tohle auto přesunul do sekce \"Vtipy\", už dlouho jsem se tak nenasmál jako u těhle fotek :-))))))) sory, nechci bejt zlej, ale tohle je zase jeden z adeptů na tuzing roku Citovat
marisw Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 TO JE PRAVDA...ALE V ZADNOM NARAZNIKU SU TIE OTVORI PRE KONCOVKY NA BENZINOVEJ X5 ZASTUPLOVANE ZASLEPKAMI...CIZE AK BY BOLI LAUFY TAK NENI PROBLEM....ALE NA NAFTE NEVYZNEJU TAK AKO BY TO MALO BYT.... NENI TAM TEN BUBLAJUCI EFEKT NA VOLNOBEHU...TO SA MI PACI:roker INAK KED MAM PRAVDU POVEDAT TAK ANI TIE SERIOVE SU NENI PEKNE...SKOR DVA OVALY AKO VA KAZDEJ DIERE PO DVA KUSY Původně zaslal: paul jane 2 marisw : nevedel jsem ze mas ropaka tak ty to maj schovany no tak to neni zas takpekne jak u benalu . [upravil dne 2/10/08 marisw] Citovat
Creams Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 to by šly, ale dal bych spíše trošku více ostřejší tvary než ovaly zakulacené přímo... Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 elipsy [upravil dne 2/10/2008 Scratch] Citovat
Creams Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 HELE CO JE NA PRODEJ http://www.tuningbazar.cz/inzerat-9612/ Citovat
Blizzard Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 nóóó, to jsem zvědav kdo si to za tu cenu koupí :blicismajlik Citovat
čakom Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: Creams HELE CO JE NA PRODEJ http://www.tuningbazar.cz/inzerat-9612/ tak to tu moju prodám minimálně za 100:D Citovat
kveton Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 no podle mě reálnou cenu ještě snížil tvou dvoubarvou a navíc 1,6, no nic horšího už na tuning použít nemohl Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 doufam, ze to vrazil i na tunningbazar Citovat
paul jane Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Asi to chudak neunestu velkou krytiku co se tu snesla , ale ta cena je asi v tomhle motoru a stavu asi moc muj nazor Citovat
gasaxx Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Cena, necena, to auto je děs od začátku.. A těma zrcádkama to je završil... Ještě to mohl polepit nějakýma rádoby tunningovýma nálepkama a už by to bylo fakt fšecko... 406 vypadá fakt nejlíp v základu... A nebo ta čakomova se mi moc líbí... Scratch ji má taky fajn, ale já nejsem příznivce WRC stylu... Ale každej má rád něco... Citovat
tbarth Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 No, kdyz jsem videl tu fotku s novymi zrcatky, vsiml jsem si pana, ktery odchazi od vozu, a drzi se za hlavu. Myslim, ze moje pocity z teto dvoubarevne krasky jsou stejne Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: gasaxx Cena, necena, to auto je děs od začátku.. A těma zrcádkama to je završil... Ještě to mohl polepit nějakýma rádoby tunningovýma nálepkama a už by to bylo fakt fšecko... 406 vypadá fakt nejlíp v základu... A nebo ta čakomova se mi moc líbí... Scratch ji má taky fajn, ale já nejsem příznivce WRC stylu... Ale každej má rád něco... dekuju za pochvalu, ale je to EVO styl :-) tve kupe je taky fajne :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.