Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak ja mel na sve bejvalce take duplex a mel jsem jen 110 koni a nevidim duvod proc by v tom meli kone hrat nejakou roli, je fakt ze X5tka je ma asi uz s mnichova. A co se tice uprav tak je to kazdeho vec co si na auto da ne at se to tika kridel, zrcatek, vefucku nebo barvy auta.

Odesláno

X5 v nafte ich ma schovane za naraznikom...jedna trubka najednej strane, druha natruhej---take tenke prdy....len v benzine vystupuju cez naraznik von:D

Původně zaslal: paul jane

Tak ja mel na sve bejvalce take duplex a mel jsem jen 110 koni a nevidim duvod proc by v tom meli kone hrat nejakou roli, je fakt ze X5tka je ma asi uz s mnichova. A co se tice uprav tak je to kazdeho vec co si na auto da ne at se to tika kridel, zrcatek, vefucku nebo barvy auta.

Odesláno

já bych tohle auto přesunul do sekce \"Vtipy\", už dlouho jsem se tak nenasmál jako u těhle fotek :-))))))) sory, nechci bejt zlej, ale tohle je zase jeden z adeptů na tuzing roku

Odesláno

TO JE PRAVDA...ALE V ZADNOM NARAZNIKU SU TIE OTVORI PRE KONCOVKY NA BENZINOVEJ X5 ZASTUPLOVANE ZASLEPKAMI...CIZE AK BY BOLI LAUFY TAK NENI PROBLEM....ALE NA NAFTE NEVYZNEJU TAK AKO BY TO MALO BYT.... NENI TAM TEN BUBLAJUCI EFEKT NA VOLNOBEHU...TO SA MI PACI:roker

INAK KED MAM PRAVDU POVEDAT TAK ANI TIE SERIOVE SU NENI PEKNE...SKOR DVA OVALY AKO VA KAZDEJ DIERE PO DVA KUSY

Původně zaslal: paul jane

2 marisw : nevedel jsem ze mas ropaka tak ty to maj schovany no tak to neni zas takpekne jak u benalu :P.

[upravil dne 2/10/08 marisw]

post-0-14109602346662_thumb.jpg

Odesláno

Cena, necena, to auto je děs od začátku.. A těma zrcádkama to je završil... Ještě to mohl polepit nějakýma rádoby tunningovýma nálepkama a už by to bylo fakt fšecko... 406 vypadá fakt nejlíp v základu... A nebo ta čakomova se mi moc líbí... Scratch ji má taky fajn, ale já nejsem příznivce WRC stylu... Ale každej má rád něco...

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

Cena, necena, to auto je děs od začátku.. A těma zrcádkama to je završil... Ještě to mohl polepit nějakýma rádoby tunningovýma nálepkama a už by to bylo fakt fšecko... 406 vypadá fakt nejlíp v základu... A nebo ta čakomova se mi moc líbí... Scratch ji má taky fajn, ale já nejsem příznivce WRC stylu... Ale každej má rád něco...

dekuju za pochvalu, ale je to EVO styl :-)

tve kupe je taky fajne :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...