Y2K Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 Původně zaslal: kupák Jasně Este len tak pre info, k tej hlaske.... Vymenil som sviecky a za asi 1300 km sa ukazala len raz....hmm, tak mozno sviecky trocha pomohli...teraz sa chystam na lambdy, len musim najst dobreho servisaka... Citovat
kupák Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Opravdu to chce najít někoho šikovného, kdo ty lambdy samostatně pečlivě proměří, ať zbytečně nevyhazuješ peníze za nové. Mně osobně to spíš podle těch příznaků připadá na některou zapalovací cívku. Citovat
Y2K Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 Původně zaslal: kupák Opravdu to chce najít někoho šikovného, kdo ty lambdy samostatně pečlivě proměří, ať zbytečně nevyhazuješ peníze za nové. Mně osobně to spíš podle těch příznaků připadá na některou zapalovací cívku. A ako zistim tu cievku? Pretoze jedna mi raz odisla ale tak to bolo masaker co to narobilo.... Teraz to nerobi absolutne nic. To moze byt cievka akoze nejak iba \"trocha zla\"? Citovat
kupák Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Myslím, že jo. Prostě je načatá a třeba vynechává jen jednou za čas nebo dává menší proud, je horší jiskra a blbě se spaluje benzín a ten pak dohořívá ve výfuku, proto to píše tu hlášku. Že se to po výměně svíček trochu zlepšilo, by tomu odpovídalo. Nová svíčka líp pálí než ta stará i s tím horším proudem, proto dýl trvá, než ti to vypíše tu hlášku. Na diagnostice velké si byl? Tam by to mohlo vypsat, na kterém konkrétním válci je chyba a mohl bys zkusit vyměnit cívku. Stojí kolem 1.000 Kč. Ale je to můj osobní názor. Chtělo by to slovo odborníka na motory. A měli bysme to přesunout do příslušného vlákna, ať nepatleme vlákno o brzdách. [upravil dne 9/2/09 kupák] Citovat
Y2K Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 Jo, OK...teraz by som mal mat kontakt na cloveka z Pazotu, tak snad sa podari. Mam podobny nazor, takze sa pozriem aj na toto... Dik za pomoc. Citovat
Y2K Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 Tak uz som sa rozhodol.... Ked pridu, dam vediet. Citovat
Y2K Odesláno 1. březen 2009 Autor Odesláno 1. březen 2009 Predne 305x28, zadne 290x10. Aspon myslim ze je to tak... Citovat
Y2K Odesláno 1. březen 2009 Autor Odesláno 1. březen 2009 Rozmyslam este ze by som ich dal pozinkovat na zlto (zlato). Len neviem ci sa to oplati, ked budu brzdit tak sa ta vrstva zinku zrejme zosucha. A okrem toho tie predne su vnutri ako keby smaltovane, neviem ci sa to tym nepokazi alebo tak... Co vy na to? Citovat
antal Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Tak nato by som sa vys...Ked budeš mat pekne strieknute brzdiče tak to bude stačit:super Citovat
Y2K Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 Brzdice su OK. Mne ide len o to aby kotuce nehrdzaveli, teda hlavne tam kde nebrzdia dosticky ze ano... A zinkovanie mozem mat za par korun, tak preto ma to napadlo. Citovat
El-Chio Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 No neviem s tym zinkovanim.... Urcite budu tie kotuce nejak tepelne upravene a ked to budes zinkovat aby sa tie vlastnosti nestratili.... Posla mna by uple stacilo odmastit a striehnut farbou na vyfuky tepluvzdornou. Ale pozinkovanie je asi zbytocne.... Citovat
kupák Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Člověče, já myslím, že zinek na činné ploše kotouče asi nebude to pravé ořechové. V lepším případě se to po třetím zabrždění odře, v horším to zasviní a zničí desky a v úplně nejhorším by to mohlo přestat brzdit úplně. Asi to stojí za zvážení. Možná by stačilo žáruvzdornou barvou natřít ty ostatní plochy. P.S. Já jsem nad tím uvažoval taky, páč mi tam před prodejem auta dali něco neorigo a trochu to ozrzlo, ale upřímě řečeno, asi se na to vy.... Citovat
Y2K Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 No ved hovorim ze asi kaslem na to... Ale by ma potom zaujimalo ako sa spravaju tie ktore ma napriklad tom406...on ma pozinkovane na zlato. Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: Y2K No ved hovorim ze asi kaslem na to... Ale by ma potom zaujimalo ako sa spravaju tie ktore ma napriklad tom406...on ma pozinkovane na zlato. Nějaká barevná příměs už ve výrobě? Napiš tomovi, ten to bude vědět. Citovat
Y2K Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 Podla vyrobcu tych kotucov co ma tom je to prave pozinkovanie... Ale jasne, spytam sa jeho on bude vediet lepsie... Citovat
kupák Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 No když se něčím zalepí činná plocha, tak to pozinkovat půjde bez problémů. Ale nevím, jak hodně vydrží zinkování, když bude značně tepelně namáhané. Jestli by ta barva nebyla lepší?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.