Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

to mne dělá taky okolo 100-110 st.Máš klimu či ne ,fungují ti větráky??Jakou máš teplotu??

Odesláno

Pri jazde mam stale 80.ale ked zastawim,tak pomaly wyjde az na max.klimu mam,ale robi to aj ked ju nezapnem!a na wentilatoroch mam kusok odlomeny,tak to rezonuje a dost to huci potom.sa aj hanbim ist po meste.to sa wsetci otacaju...

Guest servisman
Odesláno

větráky mají dvojí rychlost,a pokud popojíždím ve vedru tak s klimou a tím pádem běží větráky na pomalou rychlost a tím se ochlazuje chladič a teplota jde o něco dolů.Loni jsem řešil jen to ,že mne na pomalou rychlost neběželi,a fungovaly jen na max a to je pak hukot

Guest servisman
Odesláno

měl jsem upadlý jeden drátek jak jsou relátka po napojení vše fungovalo jak má

jinak se dej auto do podpisu lépe se pak odpovídá :super

Odesláno

pani ja sa podelim o svoje skusenosti na kratkych cestach som nic nepoznal ale ked som siel na dovolenku tak auto sa mi nejak zacalo prehrievat a v prahe v kolone mi dosahovalo az 105-110 stupnov co uz som mal stracch tak nic ineho nezostalo a pustil om kurenie a to vonku bolo 30. A ke som dosiel o planej k strykov tak om sa na to pozrel a ouha co som zistil chladice zanesene a toriadne vsetky 3 tak som to rozobral vyndal vycistil a skontroloval om elektriku .Jeden ventilator nefunkcny tk som ho vybral a mal upaleny kontakt opravil, poskladal a hotovo ked som skusal zohriat motor cez 80 som ho nedostal ani na ceste domov.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...