AnotherOne Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Mefisto86 Tak to jsem zvědavej:mrk Že by existoval ještě jeden budík, se kterým jsem se doteď nesetkal:myslim Zrejme áno. Je to v P405 SRi starší model. Na fotke je i so zapnutým kľúčikom i bez. [upravil dne 19/8/08 pastorek] Nejak tam nevidím rozdiel? Citovat
pastorek Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Mefisto86 Tak to jsem zvědavej:mrk Že by existoval ještě jeden budík, se kterým jsem se doteď nesetkal:myslim Zrejme áno. Je to v P405 SRi starší model. Na fotke je i so zapnutým kľúčikom i bez. [upravil dne 19/8/08 pastorek] Nejak tam nevidím rozdiel? Nevidíš rozdiel medzi zapnutým a vypnutým kľúčikom? Vtedy do naštartovania svieti stupnica hladiny oleja. Po naštartovaní zhasne a ručička ukazuje teplotu oleja. Alebo nevidíš rozdiel medzi budíkom na ktorý sa pýtal trelowney a tým čo som vložil? Tam na pohľad rozdiel nieje. Vo funkčnosti možno. [upravil dne 19/8/08 pastorek] Citovat
AnotherOne Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Mefisto86 Tak to jsem zvědavej:mrk Že by existoval ještě jeden budík, se kterým jsem se doteď nesetkal:myslim Zrejme áno. Je to v P405 SRi starší model. Na fotke je i so zapnutým kľúčikom i bez. [upravil dne 19/8/08 pastorek] Nejak tam nevidím rozdiel? Nevidíš rozdiel medzi zapnutým a vypnutým kľúčikom? Vtedy do naštartovania svieti stupnica hladiny oleja. Po naštartovaní zhasne a ručička ukazuje teplotu oleja. Alebo nevidíš rozdiel medzi budíkom na ktorý sa pýtal trelowney a tým čo som vložil? Tam na pohľad rozdiel nieje. Vo funkčnosti možno. [upravil dne 19/8/08 pastorek] Ten prípad s kľúčikom. Aha, tú oranžovú čiarku som si nevšimol. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.