Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny a potřebuju radičku..koupil jsem 806 2,0i turbo r.v 1997 a auto mě přijde neuvěřitelně líný, nato že má mít 108kw, zdá se mi že tam nějak to turbo nejde slyšet, asi bude teda v háji..nemáte s tím nějakou zkušenost?? Dík..

Odesláno
Původně zaslal: Peťas

Nikde jsem zatím žádnou netěsnost nepozoroval, jsem s toho docela zoufalej:(

podívej se všude i pod motor,taky mi to jednou nejelo a byla pod motorem směrem k intercooleru prasklina tak asi 8cm dlouhá....

Odesláno

Zkusím zítra najet někde na jámu a prolézt to, ale ten výkon tam opravdu není trojka do kopce nestíhá a to u 108kw motoru asi není dobrý

Když máš možnou prasklinu v hadici tak ti ten tlak jde ven místo do motoru a chovbá se to hůř jak auto bez turba......prolez to pořádně......

Odesláno

pravděpodobně budeš mít ten samý motor , tak je možné , že je vadný elektroventil tlaku turba na obr č.1, nebo ti nechodí přímo na turbu ovládání klapy turba.

post-0-14109601773572_thumb.jpg

Odesláno

Hned zítra to pořádně prolezu, myslíš že by to bylo cítit že ten vzduch jde někde ven?

Jestli tam bude prasklina tak se neboj že ji neuvidíš...bývá většinou velká ale mě se to stálo 2x na dieslu,ty máš benzín možná ti blbne i něco co ti ovládá turbo nebo něco podobného jako třeba váha vzduchu ale to asi tento motor nemá jen asi škrtící klapku která dává povel stříkačce

Odesláno

tak bez tohoto ventilu ti nebude fungovat regulace turba :bojim a jestli ho máš odpojený , tak ti musí svítit diagnostika na palubovce \" K \"(nový jedině origo peugeot :grr ) , těchto motoru tady moc není.

Nevím kde ho má 806 ale já ho mám tady (obr)

post-0-14109601774055_thumb.jpg

Odesláno

Jestli o třeba nezkoušeli měnit a když to nešlo pořád tak se na to vykašlali, myslím že u 806 je to stejný, jak na tvé fotce..zítra to prolezu, kdyžtak blejsknu a dám sem, taky mě zsajímá jak uspěju u bazaru? Mám ho teprve od soboty...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...