Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

detto...treba si to naratat.....a dalsia vec je ta, ze ked to budes mozno \" mozno \" raz predavat, tak kto ti kupi taketo disky.....

Původně zaslal: Driver

Původně zaslal: Žampión

Uvidíme,dostal jsem kontakt na jednoho borce co to dělá,tak se sním zkusím domluvit.Prodej se nevyplatí,určitě to neprodám za tolik kolik jsem za to dal.

No a ty si myslíš, že se ti tohle vyplatí? Ten \"borec\" ti to taky neudělá zadarmo takže do toho nacpeš další peníze. Než něco takhle nesmyslně bastlit frézováním nebo cpaním nějakých gumových dorazů na ramena s nejistým výsledkem tak bych ty kola radši prodal a koupil jiný.

Odesláno

Tady je odkaz na stránku,kde majtel Peugeotu 206 s alu kolama ET15 tvrdí,že mu kola neštrejcha,tak mi to nějak hlava nebere:papa:D

[upravil dne 18/8/08 Žampión]

Záleží taky na pneumatikách. 185 mm škrtat nemusí, 195 už můžou.

Odesláno

Na dovolené v Chorvatsku jsem viděl mnoho Peugeotů s 15 kolama ale 60% majtelů mělo gumu 185/55.:papa

ja mam taky pneu 195/50/15 ale ET 25 a bez problemu v 5 lidech do chorvatska + plnej kufr a rakev na strese a naklasickym 5ti dvirku mam jako ty ET 18 a taky bez problemu tak nevim leda ze bys mel horsi tlumice ?

post-0-14109601842498_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: upper9

Na dovolené v Chorvatsku jsem viděl mnoho Peugeotů s 15 kolama ale 60% majtelů mělo gumu 185/55.:papa

ja mam taky pneu 195/50/15 ale ET 25 a bez problemu v 5 lidech do chorvatska + plnej kufr a rakev na strese a naklasickym 5ti dvirku mam jako ty ET 18 a taky bez problemu tak nevim leda ze bys mel horsi tlumice ?

post-0-14109601842705_thumb.jpg

Odesláno

post-0-14109601842909_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

ještě by snad šlo o vytažení blatníků ven ,aby nedřely kola

• O 1 měsíc později...
Odesláno
upper9

Jaká je pravděpodobnost že je to tlumičema?

[upravil dne 29/9/08 Žampión]

Odesláno

Podívej se na auto zezadu, nějaké ze zadních kol by mělo být vychýlené víc než to druhé. Ale snad to tím nebude, nevím. V servise by to měli poznat hned a snad ti i něco poradí. To ET by mělo být podle mě bez problémů :myslim

Odesláno

Tak máš ET 25, nebo 18? Nebo jak? :myslim Tlumičema to být nemůže, ty neovlivní hloubku propérování, tu ovlivňují torzky. SWčko se nedá srovnávat s hatchbackem, protože má vzadu stabilizátor, který nápravu značně zpevňuje.

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Tak máš ET 25, nebo 18? Nebo jak? :myslim Tlumičema to být nemůže, ty neovlivní hloubku propérování, tu ovlivňují torzky. SWčko se nedá srovnávat s hatchbackem, protože má vzadu stabilizátor, který nápravu značně zpevňuje.

na SWéčku mam ET 25 a na klasickym hatchbacku petidvirku ET 18. s tou napravou mas pravdu u toho SWéčka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...