Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Petr Mazour

Zdarec lidičky. Dají se na Peugeot 406 2.0 HDI nový model sehnat chromované mřížky na topení? ( myslím ty, co jsou na palubovce). Moc díky za Vaše rady.

hodne spatne resp pouzite vubec , nove stoji - ta pravo samotna u spolujezdce 1500,- a ty ostatni zvlast koupit nejdou jen s celou kaplickou za 3500,-:(

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Zdarec lidičky. Dají se na Peugeot 406 2.0 HDI nový model sehnat chromované mřížky na topení? ( myslím ty, co jsou na palubovce). Moc díky za Vaše rady.

hodne spatne resp pouzite vubec , nove stoji - ta pravo samotna u spolujezdce 1500,- a ty ostatni zvlast koupit nejdou jen s celou kaplickou za 3500,-:(

Myslíš doufám pouze ty mřížky, které jsou teď plastové? To je tak drahé?

Odesláno

za krasu se platí no:D

A víš prosím nějakou www stránku, kde bych je mohl sehnat?

u peugeota

Odesláno

Ty výdechy vypadají suprově, ale ta cena už taková bohužel není no.:nevim

Petře a dá se to najít někde na netu? Nebo se tam musím dojít zeptat aby na mě zase koukali jako na blázna?:D

Odesláno

ee uz jen el podoba , co by sis jako představoval? nej vychytavka do 406 je přeci toto (ale to vis ne:D)

Jééé co na ty potvoře všichni máte? :D

Mě vždycky v oktávce a všude kde byla překážela. :)

Odesláno

ee uz jen el podoba , co by sis jako představoval?

Když jsem byl naposled v Peugeotu, tak jsem se zeptal a nějaká paní v odd. náhradní díly na mě vytáhla plastovej koš, kde byly katalogy s kolama, příslušenstvím, kobercema, alarmama (vlastně jako to je na internetu, ale našel jsem tam i pár jiných věcí které v serviceboxu nejsou- a ještě to bylo za lepší cenu ale to už si vysvětlil minule že dochází ke srovnání cen) atd atd a půjčila mě to ať se mrknu. Ale jen půjčila. :D Zase se tam někdy budu muset stavit abych to vše prolezl.

Guest Scratch
Odesláno

myslite tu chrom listu pod mrizku? Jinak jak myslite ty chromovy ventilacky? Jako celou mrizku, nebo jen to hejbatko? Novy to rozhodne kupovat nebudu :-)

Guest Scratch
Odesláno

ja myslel, ze se to sehnat neda, aspon tak mi to bylo receno, tak jsem to podomacku pochromaval a za dva mesice se vztekal, co jsem to za debila, co me to napadlo, takze jsem to dal z5 do cerne, ted jestli to budu delat, tak jedine do modra, do barvy auta :-)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ja myslel, ze se to sehnat neda, aspon tak mi to bylo receno, tak jsem to podomacku pochromaval a za dva mesice se vztekal, co jsem to za debila, co me to napadlo, takze jsem to dal z5 do cerne, ted jestli to budu delat, tak jedine do modra, do barvy auta :-)

Ahoj. Proč jsi se vztekal, vypadalo to špatně, nebo se to nějak sloupalo? Myslíš, že v barvě auto to bude dobré? Také mám modráska. :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...