Petr Mazour Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Zdarec lidičky. Dají se na Peugeot 406 2.0 HDI nový model sehnat chromované mřížky na topení? ( myslím ty, co jsou na palubovce). Moc díky za Vaše rady. Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Petr Mazour Zdarec lidičky. Dají se na Peugeot 406 2.0 HDI nový model sehnat chromované mřížky na topení? ( myslím ty, co jsou na palubovce). Moc díky za Vaše rady. hodne spatne resp pouzite vubec , nove stoji - ta pravo samotna u spolujezdce 1500,- a ty ostatni zvlast koupit nejdou jen s celou kaplickou za 3500,- Citovat
Petr Mazour Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Petr Mazour Zdarec lidičky. Dají se na Peugeot 406 2.0 HDI nový model sehnat chromované mřížky na topení? ( myslím ty, co jsou na palubovce). Moc díky za Vaše rady. hodne spatne resp pouzite vubec , nove stoji - ta pravo samotna u spolujezdce 1500,- a ty ostatni zvlast koupit nejdou jen s celou kaplickou za 3500,- Myslíš doufám pouze ty mřížky, které jsou teď plastové? To je tak drahé? Citovat
Petr Mazour Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr za krasu se platí no:D A víš prosím nějakou www stránku, kde bych je mohl sehnat? Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Petr Mazour Původně zaslal: Pe.Tr za krasu se platí no:D A víš prosím nějakou www stránku, kde bych je mohl sehnat? u peugeota Citovat
Petr Mazour Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Petr Mazour Původně zaslal: Pe.Tr za krasu se platí no:D A víš prosím nějakou www stránku, kde bych je mohl sehnat? u peugeota Díky. Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Ty výdechy vypadají suprově, ale ta cena už taková bohužel není no. Petře a dá se to najít někde na netu? Nebo se tam musím dojít zeptat aby na mě zase koukali jako na blázna? Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 na obrazku to neuvidis bo je to jako že v jednom tvaru ale s nekolika variantami desingu Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Škoda. Nemáte tam takových vychytávek víc? Nebo alespoň ještě starý katalogy origo příslušenství? Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 ee uz jen el podoba , co by sis jako představoval? nej vychytavka do 406 je přeci toto (ale to vis ne:D) Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr ee uz jen el podoba , co by sis jako představoval? nej vychytavka do 406 je přeci toto (ale to vis ne:D) Jééé co na ty potvoře všichni máte? Mě vždycky v oktávce a všude kde byla překážela. Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr ee uz jen el podoba , co by sis jako představoval? Když jsem byl naposled v Peugeotu, tak jsem se zeptal a nějaká paní v odd. náhradní díly na mě vytáhla plastovej koš, kde byly katalogy s kolama, příslušenstvím, kobercema, alarmama (vlastně jako to je na internetu, ale našel jsem tam i pár jiných věcí které v serviceboxu nejsou- a ještě to bylo za lepší cenu ale to už si vysvětlil minule že dochází ke srovnání cen) atd atd a půjčila mě to ať se mrknu. Ale jen půjčila. Zase se tam někdy budu muset stavit abych to vše prolezl. Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 tak jsem kouknul a je tam i toto ale presne tak jak jsem ti psal-Norev Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr tak jsem kouknul a je tam i toto ale presne tak jak jsem ti psal-Norev Sakra. Lákavá nabídka. A mám po spaní. Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 myslite tu chrom listu pod mrizku? Jinak jak myslite ty chromovy ventilacky? Jako celou mrizku, nebo jen to hejbatko? Novy to rozhodne kupovat nebudu :-) Citovat
Petr Mazour Odesláno 18. srpen 2008 Autor Odesláno 18. srpen 2008 Já myslel například chromované rámečky těch větracích průduchů, nebo třeby i ty mřížky, záleží na tom, co se dá sehnat. Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 ja myslel, ze se to sehnat neda, aspon tak mi to bylo receno, tak jsem to podomacku pochromaval a za dva mesice se vztekal, co jsem to za debila, co me to napadlo, takze jsem to dal z5 do cerne, ted jestli to budu delat, tak jedine do modra, do barvy auta :-) Citovat
Petr Mazour Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch ja myslel, ze se to sehnat neda, aspon tak mi to bylo receno, tak jsem to podomacku pochromaval a za dva mesice se vztekal, co jsem to za debila, co me to napadlo, takze jsem to dal z5 do cerne, ted jestli to budu delat, tak jedine do modra, do barvy auta :-) Ahoj. Proč jsi se vztekal, vypadalo to špatně, nebo se to nějak sloupalo? Myslíš, že v barvě auto to bude dobré? Také mám modráska. :-) Citovat
Blizzard Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Já to mám doma stříkané matně do barvy auta a vypadá to hezky. Večer dodam foto. Zajímalo by mě Scratchi jenom jak to vypadalo s tim chromem. Máš fotku? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.