Karolinka Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Ahojte Pežoťáci, chcem Vás poprosiť o radu, ako by som mohla zistiť či mám funkčné bezpečnostné pásy, keďže auto som kúpila po búračke. Neviete mi poradiť, či v tých pásoch sú nejaké bombičky, ktoré pri nehode vybuchnú a zaseknú pásy alebo sa pásy len zaseknú pri náraze ako na starých škodovkách. Ďakujem za odpovede. Citovat
Vertex Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Jestli se Ti pásy zasekávaj poznáš snadno, škubneš s nima. Jestli máš bombičky, tak by měly snad bejt vidět u uchycení pásů. Třeba u BMW je to vidět nádherně, jak je to u Peugeotu 206 se taky určo dozvíš Citovat
Zbyňa1 Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Zkus pročíst třeba tuto stránku: http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=34346&page=1#pid397221 Citovat
P607Olda Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Pěkně, tady se dozvíš vše. Proto jsem se stal platícím členem, protože mi toto fórum opravdu pomáhá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.