razor Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Ahooj...Mám problém se startérem..Zezačátku to v tom trochu cvakalo,a nešlo to nastartovat,ale po pár pokusech to vždycky naskočilo...Bohužel jsem ráno přišel k autu a když sem startoval,tak to jen \"škytlo\" a konečná...od tý doby už to ani necvaká-Prostě žádná reakce....(baterkou to není je uplně nová a všechno jinak funguje-světla,rádio,atd atd)............poradíte mi někdo kde najdu startér?Ve kterých místech je?musím ho nechat repasovat,protože za novej si v servisu řekli 15000 bez práce což je teda hustý.. Ještě se bojím aby to vůbec startérem bylo-aby nebyl problém v řídící jednotce-to by bylo horší.....není tam totiž originál,ale je vyměněná za Bosch (chiptuning,a už jsem to tak koupil,tak nevím kdo a jak to dělal...možná že je chyba tam)... neměl jste někdo podonej problém? (jinak-auto jsem zkoušl roztlačit-i přes to že bych neměl,a naskočilo,a dokud jsem nevypnul motor,bylo vše uplně o.k....když jsem ho vypnul,zase to nejde nastartovat-žádná reakce................) Díky-popsal jsem to dost zmatečně,ale snad mi rozumíte! =) Citovat
jozefsv Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 to je starter.robilo mi to na 605-ke.skus ponom pobuchat a moozno bude chvilu tocit.ja som to tak nudzovo robil. Citovat
Guest servisman Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 startér je jako u každé 406 vepředu jak je olejový filtr tak napravo,ale jak to u 3litru vyndat vyndával jsem jen u 2,litru [upravil dne 15/8/08 honza406] Citovat
P607Olda Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Jestli to \"ani necvaká\", tak nezaskakuje pastorek a nesepne hlavní okruh (hlavní kontakt je uvnitř startéru). To může být i spínací skříňkou, anebo kontakty na kablíku od spínací skříňky ke startéru. Jestli to chceš zkusit zkontrolovat, tak potřebuješ pomocníka, který bude držet klíček ve startovací poloze, a voltmetr. Nevím, jaký je tam přístup, jestli shora, nebo zespodu (zaparkovat někde nad jámou, rigolem). Je potřeba změřit, jestli je napětí (při otočení klíčku \"startuj\") na tom tenčím kablíku, který vede do startéru, případně s ním pohýbat. BSI to nebude, to by startér točil, ale motor by nenaskočil. [upravil dne 16.8.2008 P607Olda] [upravil dne 16.8.2008 P607Olda] Citovat
jozefsv Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 pristup tam bude z dola.neviem presne kde je na tomto novsom motore,ale 605-ka 3,0v6 to mala vpredu zo spodu.na coupe som este nepozeral Citovat
razor Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 o.k..díky za rady:papa ....I když to hlavní jsem se vlastně nedozvěděl-Kde přesně ta mrcha je.... Nechci to znovu roztlačovat,abych nezkurvil katalizátor,tak bych moc rád slyšel že se k němu dostanu zeshora.. =)...zespodu mám přístup pouze z rampy,a nejbližší o který vím není zrovna blízko. Tak kdyby jste někdo věděl kde je tak bych Vám byl vděčnej..díky Citovat
jozefsv Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: razor o.k..díky za rady:papa ....I když to hlavní jsem se vlastně nedozvěděl-Kde přesně ta mrcha je.... Nechci to znovu roztlačovat,abych nezkurvil katalizátor,tak bych moc rád slyšel že se k němu dostanu zeshora.. =)...zespodu mám přístup pouze z rampy,a nejbližší o který vím není zrovna blízko. Tak kdyby jste někdo věděl kde je tak bych Vám byl vděčnej..díky co tak pozriet pod kapotu alebo lahnut pod auto Citovat
razor Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: razor o.k..díky za rady:papa ....I když to hlavní jsem se vlastně nedozvěděl-Kde přesně ta mrcha je.... Nechci to znovu roztlačovat,abych nezkurvil katalizátor,tak bych moc rád slyšel že se k němu dostanu zeshora.. =)...zespodu mám přístup pouze z rampy,a nejbližší o který vím není zrovna blízko. Tak kdyby jste někdo věděl kde je tak bych Vám byl vděčnej..díky co tak pozriet pod kapotu alebo lahnut pod auto To se lehce řekne ale těžko udělá .....Bohužel nemám vůbec čas....z práce chodím tak kolem 10večer,a odcházím v 7 ráno(dělámv televizi-natáčíme film-proto tak debilní prac. doba)........a po tmě to večer nenajdu....tak sem se chtěl zeptat,jestli to někdo nevíte..kdybych věděl kde to mám najít tak to vyndám i večer,v práci to vyčistím,popřípadě hodím do servisu....Ale po tmě to hledat nejde....Volno budu mít až asi za 10 dní,a tak dlouho se mi na mazlika čekat nechce.........Už bych chtěl aby byl vpořádku Citovat
jozefsv Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 ked bude sucho tak lahnem pod auto.dnes tu leje Citovat
razor Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 Tady taky.....Vážně nejsem ňáká líná lemra...nejradši bych se podíval sám-ale nejde to......(alespoň v nejbližších dnech ne....) Citovat
jerry2 Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 no asi tě moc nepotěším, ale u 605 3.0l když sem chtěl vydělat startér musely výfukový svody dolů, takže to byla práce tak na 2-3hoďky myslím že u 406 bude umístění stejné, je to zepředu motoru pod svodama:bacha, přístup veškerej žádnej Citovat
Guest servisman Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 jak jsem psal vyndával jsem startér u OK406 ,ale to byl 2,0 takže docela dobrý přístup,museli jsme ale vyndat vzduchový filtr s krabicí,bylo pak více místa.Ale u 3,0litru tam budou zavazet asi ty svody,chce se to podívat jak to tam vypadá.Jinak startér je chycen na stejném místě jako u každé 406. Citovat
jozefsv Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: jerry2 no asi tě moc nepotěším, ale u 605 3.0l když sem chtěl vydělat startér musely výfukový svody dolů, takže to byla práce tak na 2-3hoďky myslím že u 406 bude umístění stejné, je to zepředu motoru pod svodama:bacha, přístup veškerej žádnej u 605 som aj ja vyberal starter von a ziadne zvody nemusis davat dole.treba sa s tym pohrat.len prist nato ako to ma ist von.alebo myslis ze ked ho tam davali tak nerozmyslali nad tym ako sa bude menit? Citovat
jozefsv Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 zo spodu mam plastovy kryt motora takze tam nevidno a zhora nevidno vobec nic.urcite je ako na 605.za prednym naraznikom pod zvodami chce to na zdvihak [upravil dne 17.8.08 jozefsv] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.