Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

antal: ono hlavně ty moje kola .. to byla láska na první pohled a dotek .... otevřela jsem krabici a nemohla skoro mluvit ... zatím jsem neobjevila kola, která by mi oslovila víc, než ty co mám

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

Původně zaslal: Mishanthrope

A kde jsou gumy??? :myslim

ježiš co zas řešíš..?:xvul:roll promin že nejsem dokonalý ve VT.. co OT od Tebe tak to výplod 5ti letého dítěte..:blablabla

K tomu se raději nebudu vyjadřovat... :bacha

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: sopranonaj

chlapy idem kupovat elektrony v UK cez net a chcem sa opytat ci pasuju na 207 15tky ale 6.5J.????lebo 6J nic moc vyber....dikes...

na moje auto tiez je preedpisany rozmer 6J a kupoval som 6,5J a su v pohode a urcite s tym nebudes mat proble kludne sa mozes zamerat aj na tento rozmer

Odesláno
Původně zaslal: robozv

chlapy idem kupovat elektrony v UK cez net a chcem sa opytat ci pasuju na 207 15tky ale 6.5J.????lebo 6J nic moc vyber....dikes...

na moje auto tiez je preedpisany rozmer 6J a kupoval som 6,5J a su v pohode a urcite s tym nebudes mat proble kludne sa mozes zamerat aj na tento rozmer

potreboval si k tomu nejake specialne podlozky alebo nieco?alebo staci shodit plechace a rovno nasunut elektrony???

Odesláno

Původně zaslal: robozv

potreboval si k tomu nejake specialne podlozky alebo nieco?alebo staci shodit plechace a rovno nasunut elektrony???

nepotrebujes nic iba ako pises zhodit /zahodit/ plech a hodit tam hliniky

Odesláno

chcel by som sa spytat neviem ci je to pravda alebo ne ze ked namesto plechacou dam hliniky stupne mi spotreba ?? teoreticky hliniky su laksie jak plechace takze spotreba by mala byt mensia ? ci nie ???

[upravil dne 6/5/09 jozin888]

Odesláno
Původně zaslal: jozin888

chcel by som sa spytat neviem ci je to pravda alebo ne ze ked namesto plechacou dam hliniky stupne mi spotreba ?? teoreticky hliniky su laksie jak plechace takze spotreba by mala byt mensia ? ci nie ???

[upravil dne 6/5/09 jozin888]

podla mna je to absolutna blbost ked das sirsie gumy tak isto ale ci su tam plechy alebo alu je to iste a zeby alu boli laksie to sa mi nezda nemam to odskusane ale myslim ze je to jedno az na ten rozmer gum

• O 3 týdny později...
Odesláno

MOZU sa na 207cku nahodit 17tky a ake pneu rozmery mozem obut.?? diki

Přesně toto jsem řešil minulý týden, jelikož se mně už nelíbily 15\" kola, tak jsem se rozhodl pro 17\". Protože je to firemní auto tak jsem musel kvůli pojišťovně podstoupit zápis ráfků a pneumatik do TP vozidla nad rámec uvedených výrobcem. Funguje to tak, že si vybereš nějaké kolo, ale toto kolo musí mít typový list a schválení KBA pro Peugeot 207. Takže koupíš kola, necháš si je namontovat na auto, vezmeš Typový list, schválení KBA (TÜV certifikát v němčině), překlad schválení KBA, do češtiny, veliký TP a zajdeš na místně příslušný obecní úřad obce s rozšířenou působností kde ti to za správní poplatek (50Kč) zapíšou do TP. Takže pokud někde rozšmelcuješ auto, tak pojišťovna nemůže ucuknout od vyplacení pojistky, kvůli tomu, že na autě máš namontovanou věc, která se neshoduje s TP.

Jinak přesný návod je tady: http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dovoz_registrace_a_schvalovani_vozidel/Schvalovani_vozidel/Zapis_rafku_a_pneumatik/Postup_zapisu_rafku_a_pneumatik_do_technickeho_prukazu_vozidla.htm

Odkaz na firmu, která to všechno zařídí a kde jsou zapsané všechny možné rozměry, na které vydá typový list je tu: http://www.alcar.cz/AlcarKonfigurator/produktion_neu/index.php?&site=11&lng=cz&fdi_mod=S21&fdi_key=17485

A foto je tady:

[upravil dne 29/5/09 207James]

[upravil dne 29/5/09 207James]

post-0-14109607299468_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...