AnotherOne Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 S dovozom to nemá nič, servisbox platí celosvetovo. Preklikaj sa cez jednotlivé diely buď cez obrázky alebo po vyhľadaní, potom v otvorenom obrázku 2x klikni na položku čo ťa zaujíma. Tá je prenesená do košíka, jeho ikona je vľavo hore. Keď naň klikneš prenesie ťa do neho tam uvidíš cenu. Ale ešte pred prihlásením si navoľ správny jazyk. Citovat
JuloI Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 Diky už mi to ide. Len niektoré veci sú tam asi vážne nefunkčné... Napr. \" výrobky\" \"vozidlo všeobecne\"... Vám idú? Citovat
AnotherOne Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Myslíš katalóg značkových výrobkov v menu Služby zdarma? Vozidlo všeobecne tam nikde nevidím. V zádsade ide všetko okrem menu Predplatené služby, tie si samozrejme musíš zaplatiť. Citovat
JuloI Odesláno 21. srpen 2008 Autor Odesláno 21. srpen 2008 Nie nie. Mam namysli ine. Ked otvoríš dokumentáciu náhradných dielov, sú tam obrázky jednotlivých častí auta. Sú tam tri skupiny (stĺpce) Mechanické časti, Karoséria, a tretí stĺpec tam sú: Diagnostika, vozidlo (všeobecne), pravidelné prehliadky- údržba, ťažné zariadenie, ... No a tieto čo som vymenoval mi nejdú otvoriť. Teda že nebol nájdený žiadny dokument. keď si zaplatím, pôjde mi to? Citovat
AnotherOne Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 No keď tam máš zadaný VIN tak to filtruje pre tvoje auto a niektoré položky tam potom nie sú. Tie servisné prehliadky neviem či súvisia s platením. Edit: všetko je to sekcii Služby zdarma, takže to s platením nebude súvisieť. Asi to tam nemajú nadefinované. [upravil dne 21.8.2008 AnotherOne] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.