Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik za plecháče?

Recommended Posts

Odesláno

Tak ten skvělej obchodník střelil ty plechy někomu jinýmu, no to mě teda nasířil. Asi taky začnu střílet, tohle se nedělá.

.

.

.

Koupím obutý hliníky, nemáte někdo??:(

Odesláno

Co se divíš, nabídl ti je víc jak před týdnem. Mohls je vzít rovnou, když jej necháš týden čekat, tak se nediv, že je prodá někomu jinému, málokdo chce mít doma skladiště a všechny prachy v krámech, o kterých se někdo kdovíjak dlouho rozmýšlí (a nakonec většinou stejně nevezme).

Hliníky mám jen neobutý - 6J/14, šest tenkých paprsků, nic moc stav, odřené. Gumy 175/70/14 nepoužitelné...

Pak bych měl dvě sólo gumy Barum Brilant 165/70/13 cca 4 mm vzorku + další dvě ještě míň (3mm?), a dvě celá plech. kola 5J/13 ET20 Barum Brillantis 165/70/13, jedno asi 3mm a jedno 5mm vzorku.

Odesláno

No počkej, já jsem se s nim na ten následující víkend ale jasně domluvil. . . .

A navíc on je pravě ten typ člověkqa, co má garáže narvaný gumama až po strop.

Teď už je mi to jedno, vim, že vozí každou chvíli něco, takže je naděje, ikdyž čim dřív přezuju tim líp, sluníčko začíná pěkně hezky pálit :cool:

Ty 6J 14 si někde psal že sou bouchlý, to bys mi je prodal?!

:)

Odesláno

Jsou otlučený, je třeba je zout a dát na vyvažovačku protočit, aby se vidělo, jak na tom jsou. Jestli má někdo zájem, může si to zkusit, já to dělat nebudu... Jinak ale viditelnej zub nemaj.

Odesláno

Ale co já vim, o něco málo víc než ve sběrně za hliník... tak 2.500,-? Jsou na nich gumy (175/70/14 - je to z 405-ky), nic moc ale držej a neucházej, tak je možný to i zkusit dát na auto a projet se.

Odesláno

Jo ty 14\" al disky už jsou fuč.

Zbývají mi tu akorát 2 kompletní plech. kola 5Jx13 ET20 s 165/70/13 Brillantis cca 4mm vzorek (cena 900,- za obě),

a 4ks 15\" disky 6Jx15\" SPEEDLINE za 4.500,-, k vidění v sekci \"tuning\", téma \"Litá kola na Peugeot\" (až na konci za těma fotkama koček :) :) :) )

• O 2 týdny později...
Odesláno

hm, pěkný ale moc velký na tu mojí kozinu.

Našel sem doma ve špejchu 4 kusy Michelinek 175/70 R13 fakt slušnej stav, teď by mě teda zajímalo kolik minimálně můžou mít disky palců abych na mě moh ty 175 nazout.

A pak ještě ty disky.

Stejně si myslim, že to s takovejma salámama nepojede, co?.

Odesláno

175/70/13 se občas na 205D dávaly, na 309D docela často. Nejsou ovšem v TP, ale to by nemělo vadit.

Je třeba je obout na disky 5J, nebo 5,5J.

Ty 5-palce stačí, sám jsem je měl na 309D, ale je třeba je mít ET20 - u 205-ky by jinak škrtaly o podběhy. Taky, pokud máš nízko zadek, možná občas škrtnou o zástěrky či zadní spojler. Ale dát tam jdou.

Odesláno

Zdá se mi to zbytečně široký, radši bych tam měl 165/70 13\" teda hlavně kvůli menší ztrátě výkonu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...