jarino1978 Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Zdravím chlopi ! Kolega, ktorý má P306 1,6 benzín má problém s nepravidelným chodom motora ( trhavý chod motora, cukanie motora, preblikávanie kontrolky diagnostiky motora ). V 3 servisoch mu nevedeli poradiť, najnovšie mu v jednom servise po 3 hodinách hľadania oznámili, že 3. valec ide nepravidelne, závadu nevidia v pridretí valca, ale v chybnej rozvodovej indukčnej lište ku sviečkam. Neviem, či je ten názov komponentu správny. Vie niekto poradiť cenu tohoto komponentu, prípadne či je vhodná alternatíva výmena indukčnej lišty z ojazdeného druhého pažrútka ? Díkes ! Citovat
marisw Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 ak to bude indukčna lišta, tak to bude mastne...toto iste robilo sestre na clio 1,6...len tam na kazdej sviecke bola jedna indučka....a ta stala nova 4700 skk...jeden kus.... Původně zaslal: jarino1978 Zdravím chlopi ! Kolega, ktorý má P306 1,6 benzín má problém s nepravidelným chodom motora ( trhavý chod motora, cukanie motora, preblikávanie kontrolky diagnostiky motora ). V 3 servisoch mu nevedeli poradiť, najnovšie mu v jednom servise po 3 hodinách hľadania oznámili, že 3. valec ide nepravidelne, závadu nevidia v pridretí valca, ale v chybnej rozvodovej indukčnej lište ku sviečkam. Neviem, či je ten názov komponentu správny. Vie niekto poradiť cenu tohoto komponentu, prípadne či je vhodná alternatíva výmena indukčnej lišty z ojazdeného druhého pažrútka ? Díkes ! Citovat
jarino1978 Odesláno 13. srpen 2008 Autor Odesláno 13. srpen 2008 Díky za odpoveď. A na 307-ke 1,6 16V benzín je to ako s týmto komponentom ? Ale asi počítam, že na každú sviečku jedna... Citovat
marisw Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 TAK TO TI VERU NEVIEM.... CI MA 307 1,6 BENZIN KAZDU INDUCKU ZVLAST, ALEBO SU NA JEDNEJ LISTE.... Původně zaslal: jarino1978 Díky za odpoveď. A na 307-ke 1,6 16V benzín je to ako s týmto komponentom ? Ale asi počítam, že na každú sviečku jedna... Citovat
standa Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Mám 3O6 mod.98 1,6. Měl jsem ten samý problém-trhavá jízda.Vyměnil jsem zapalovací-indukční lištu a je to OK.Jen upozorňuji ,že konektory-fajfky se prodávají zvlášť. V ČR cca 1500 KČ.Než koupíš novou tak udělej to co jsem neudělal já:sundej konektory z lišty a zkotroluj je jestli nejsou zaoxidovaný.Já lištu koupil (4600KČ) a vyměnil,ale ta původní je dobrá,totálně zaoxidovaný kontakty.Po vyčištění OK.Demontáž kontaktů je jednoduchá-jen je silou stáhneš. Citovat
PeterG Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 jarino: asi mam rovnaky motor. toto by som este mal mat. som z bratislavy, ked chces mozes sa dojst kuknut, pripadne aj vyskusat. a ked ti to pomoze tak to vezmes. Citovat
jarino1978 Odesláno 18. srpen 2008 Autor Odesláno 18. srpen 2008 ďakujem za ochotu. ja to riešim v podstate za kolegu z práce, ten auto (P306) kupoval z Allesu , ale už by odtiaľ nekúpil ani špak z cigarety... nejako teraz z tým má ísť asi po 30x do Allesu, už písal asi 4. reklamáciu, akurát mu vždy napíšu, že na reklamáciu nemá nárok a že Alles robí všetko pre spokojnosť zákazníkov... Jemu to začalo robiť 2 dni po kúpe m čiže trhanie a blikanie diagnostiky, stále sa mu to stupňuje, v 2 rozdielnych servisoch mu povedali, že auto je v 100% stave, dával čistiť palivový systém, prečistiť trysky, už je z toho zúfalý. Teda dúfam, že závada bde už odstránená... Ešte raz díky ! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.