yaris1 Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: petapa1 Původně zaslal: yaris1 HM, tak bez odezvy, no zítra jsem objednaný v servisu, tak dám echo jek jsem dopadl, ale ten týpek za pultem povídal, že to chce nakódovat přes diagnostiku a pokud nic jiného, tak 300 kč to zpraví. dej vědět, jak jsi dopadl. Ještě mi v noci poslal kámoš sms, že mám vydělat baterku z klíčku a potom to zkusit znovu aktivovat, tak uvidím To jsem zkoušel, ale bez úspěchu. Prý když se mění baterie v ovladači, tak se to musí udělat rychle, ať se nevymažou data, ale co je na tom pravdy ví asi akorát bůh a Petr. Citovat
yaris1 Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Takže jsem byl v servisu (citroen) a nic, babral se s tím přes hodinu a nepovedlo se to oživit. No aspoň mi nakódoval imobilizér na novém klíči, v OV autotichý za to chtěli litr, a v Meteor caru v Orlové mi to udělali za 300 kč. Tak Vážně nevím co stím, nenapadá ještě někoho něco ???, už začínám přemýšlet a nějakém jiném alarmu , neví někdo, jestli to půjde napojit na origo centrál, nebo se to bude muset celé předělat ?? help pls. Citovat
escorpion Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Neviem ako to myslíš celé predelávat. AKO VYMENIT CELY CENTRAL? Ak ano, tak toho sa neboj, to urcite netreba a alarm ti zapoja na stary central. Otazne je len, ci budes chciet ovladat alarm zvlastnym ovladacom, alebo ti alarm napoja na stare ovladanie centralu v kluci. Mne ovladanie alarmu spolu s centralom v kluci neodporucali kvoli bezpecnosti. A tak mam ovladanie centralu cez gombiky na kluci vyradene a central ovladam naraz spolu s alarmom. Citovat
gerii Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Dálkové ovládání výstražného zařízení proti krádeži/centrálního zamykání Obsluha Bez dvojitého uzamknutí: Jedno stisknutí zamykacího tlačítka Fig. 01 [1] aktivuje centrální zamykání a výstražné zařízení proti krádeži. S dvojitým uzamknutím: Jedno stisknutí zamykacího tlačítka Fig. 01 [1] aktivuje dvojité uzamknutí a výstražné zařízení proti krádeži. 307 a 406 - některé modely: Když se drží zamykací tlačítko Fig. 01 [1] stisknuté, zavřou se všechna okna. Stisknutí zamykacího tlačítka Fig. 01 [1] během 5 sekund po uzamknutí vozidla deaktivuje dvojité uzamknutí a aktivuje centrální zamykání. Synchronizování Kdy Výměna baterie. Když byl systém opakovaným stisknutím tlačítek vně dosahu uveden mimo funkci. Jak Zapnout zapalování. Stisknout zamykací tlačítko Fig. 01 [1] a držet je 10 sekund stisknuté. Vypnout zapalování. Vyjmout klíč zapalování. 5 sekund počkat. Synchronizování je ukončeno. Potvrdit úspěšné synchronizování zamknutím, dvojitým zamknutím a odemknutím vozidla. Výše uvedené kroky opakovat, aby se naprogramovaly ostatní klíče. Citovat
petapa1 Odesláno 31. srpen 2008 Autor Odesláno 31. srpen 2008 Původně zaslal: gerii Dálkové ovládání výstražného zařízení proti krádeži/centrálního zamykání Obsluha Bez dvojitého uzamknutí: Jedno stisknutí zamykacího tlačítka Fig. 01 [1] aktivuje centrální zamykání a výstražné zařízení proti krádeži. S dvojitým uzamknutím: Jedno stisknutí zamykacího tlačítka Fig. 01 [1] aktivuje dvojité uzamknutí a výstražné zařízení proti krádeži. 307 a 406 - některé modely: Když se drží zamykací tlačítko Fig. 01 [1] stisknuté, zavřou se všechna okna. Stisknutí zamykacího tlačítka Fig. 01 [1] během 5 sekund po uzamknutí vozidla deaktivuje dvojité uzamknutí a aktivuje centrální zamykání. Synchronizování Kdy Výměna baterie. Když byl systém opakovaným stisknutím tlačítek vně dosahu uveden mimo funkci. Jak Zapnout zapalování. Stisknout zamykací tlačítko Fig. 01 [1] a držet je 10 sekund stisknuté. Vypnout zapalování. Vyjmout klíč zapalování. 5 sekund počkat. Synchronizování je ukončeno. Potvrdit úspěšné synchronizování zamknutím, dvojitým zamknutím a odemknutím vozidla. Výše uvedené kroky opakovat, aby se naprogramovaly ostatní klíče. ani podle tohoto návodu mi to nejde nakódovat:myslim Citovat
gerii Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 tak jedině nový a orig diagnostikou naprogramovat Citovat
Guest SB Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Neviem či ste vyriešili problém, ale diaľkové ovládanie zabudované v kľúči je potrebné naprogramovať. Nikdy sa nesmie meniť batéria v kľúči ani odpájať AKB, keď je kľuč mimo dosah auta. V návode na obsluhu auta je postup ako znovu aktivovať diaľkové ovládanie. Ak potrebujete návod napíšte typ auta, postup dám. Citovat
petapa1 Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: SB Neviem či ste vyriešili problém, ale diaľkové ovládanie zabudované v kľúči je potrebné naprogramovať. Nikdy sa nesmie meniť batéria v kľúči ani odpájať AKB, keď je kľuč mimo dosah auta. V návode na obsluhu auta je postup ako znovu aktivovať diaľkové ovládanie. Ak potrebujete návod napíšte typ auta, postup dám. peugeot 406 2HDi combi (klíček má dvě tlačítka, jedno na otvírání a druhé na zavírání) [upravil dne 4.9.2008 petapa1] [upravil dne 4.9.2008 petapa1] Citovat
petapa1 Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: SB Neviem či ste vyriešili problém, ale diaľkové ovládanie zabudované v kľúči je potrebné naprogramovať. Nikdy sa nesmie meniť batéria v kľúči ani odpájať AKB, keď je kľuč mimo dosah auta. V návode na obsluhu auta je postup ako znovu aktivovať diaľkové ovládanie. Ak potrebujete návod napíšte typ auta, postup dám. peugeot 406 2HDi combi (klíček má dvě tlačítka, jedno na otvírání a druhé na zavírání) Citovat
yaris1 Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: SB Neviem či ste vyriešili problém, ale diaľkové ovládanie zabudované v kľúči je potrebné naprogramovať. Nikdy sa nesmie meniť batéria v kľúči ani odpájať AKB, keď je kľuč mimo dosah auta. V návode na obsluhu auta je postup ako znovu aktivovať diaľkové ovládanie. Ak potrebujete návod napíšte typ auta, postup dám. Ahoj, já mám P 307 2,0 HDI 66 kW také klíč se 2 tlačítky. Díky Citovat
sopranonaj Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 v servisnej knizke o tom pisu ako to robit! Citovat
petapa1 Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: sopranonaj v servisnej knizke o tom pisu ako to robit!!!! no asi to podle toho nejde, kdyby to šlo, tak sem nepíšu:xvul:roker Citovat
yaris1 Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: petapa1 Původně zaslal: sopranonaj v servisnej knizke o tom pisu ako to robit!!!! no asi to podle toho nejde, kdyby to šlo, tak sem nepíšu:xvul:roker s mu to nandal Citovat
petapa1 Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 tak jsem skončil v servisu, dvě minuty práce a bez dokladu za dvě kila. Když tam pojedeš, vem si všechny klíče od auta. Tak hodně zdaru Citovat
petapa1 Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 tak jsem skončil v servisu, dvě minuty práce a bez dokladu za dvě kila. Když tam pojedeš, vem si všechny klíče od auta. Tak hodně zdaru Citovat
petapa1 Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 nějak se to kouslo, tak sorry za tolik odpovědí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.