Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: petapa1

Původně zaslal: yaris1

HM, tak bez odezvy, no zítra jsem objednaný v servisu, tak dám echo jek jsem dopadl, ale ten týpek za pultem povídal, že to chce nakódovat přes diagnostiku a pokud nic jiného, tak 300 kč to zpraví.:papa

dej vědět, jak jsi dopadl. Ještě mi v noci poslal kámoš sms, že mám vydělat baterku z klíčku a potom to zkusit znovu aktivovat, tak uvidím

To jsem zkoušel, ale bez úspěchu. Prý když se mění baterie v ovladači, tak se to musí udělat rychle, ať se nevymažou data, ale co je na tom pravdy ví asi akorát bůh a Petr.:)

Odesláno

Takže jsem byl v servisu (citroen) a nic, babral se s tím přes hodinu a nepovedlo se to oživit. No aspoň mi nakódoval imobilizér na novém klíči, v OV autotichý za to chtěli litr, a v Meteor caru v Orlové mi to udělali za 300 kč:super. Tak Vážně nevím co stím, nenapadá ještě někoho něco ???, už začínám přemýšlet a nějakém jiném alarmu , neví někdo, jestli to půjde napojit na origo centrál, nebo se to bude muset celé předělat ??:( help pls.

Odesláno

Neviem ako to myslíš celé predelávat. AKO VYMENIT CELY CENTRAL?

Ak ano, tak toho sa neboj, to urcite netreba a alarm ti zapoja na stary central.

Otazne je len, ci budes chciet ovladat alarm zvlastnym ovladacom, alebo ti alarm napoja na stare ovladanie centralu v kluci.

Mne ovladanie alarmu spolu s centralom v kluci neodporucali kvoli bezpecnosti. A tak mam ovladanie centralu cez gombiky na kluci vyradene a central ovladam naraz spolu s alarmom.

Odesláno

Dálkové ovládání výstražného zařízení proti krádeži/centrálního zamykání Obsluha  Bez dvojitého uzamknutí:  Jedno stisknutí zamykacího tlačítka Fig. 01 [1] aktivuje centrální zamykání a výstražné zařízení proti krádeži.  S dvojitým uzamknutím:  Jedno stisknutí zamykacího tlačítka Fig. 01 [1] aktivuje dvojité uzamknutí a výstražné zařízení proti krádeži.  307 a 406 - některé modely: Když se drží zamykací tlačítko Fig. 01 [1] stisknuté, zavřou se všechna okna.  Stisknutí zamykacího tlačítka Fig. 01 [1] během 5 sekund po uzamknutí vozidla deaktivuje dvojité uzamknutí a aktivuje centrální zamykání. Synchronizování Kdy  Výměna baterie.  Když byl systém opakovaným stisknutím tlačítek vně dosahu uveden mimo funkci. Jak  Zapnout zapalování.  Stisknout zamykací tlačítko Fig. 01 [1] a držet je 10 sekund stisknuté.  Vypnout zapalování.  Vyjmout klíč zapalování.  5 sekund počkat.  Synchronizování je ukončeno.  Potvrdit úspěšné synchronizování zamknutím, dvojitým zamknutím a odemknutím vozidla.  Výše uvedené kroky opakovat, aby se naprogramovaly ostatní klíče.

Odesláno
Původně zaslal: gerii

Dálkové ovládání výstražného zařízení proti krádeži/centrálního zamykání Obsluha  Bez dvojitého uzamknutí:  Jedno stisknutí zamykacího tlačítka Fig. 01 [1] aktivuje centrální zamykání a výstražné zařízení proti krádeži.  S dvojitým uzamknutím:  Jedno stisknutí zamykacího tlačítka Fig. 01 [1] aktivuje dvojité uzamknutí a výstražné zařízení proti krádeži.  307 a 406 - některé modely: Když se drží zamykací tlačítko Fig. 01 [1] stisknuté, zavřou se všechna okna.  Stisknutí zamykacího tlačítka Fig. 01 [1] během 5 sekund po uzamknutí vozidla deaktivuje dvojité uzamknutí a aktivuje centrální zamykání. Synchronizování Kdy  Výměna baterie.  Když byl systém opakovaným stisknutím tlačítek vně dosahu uveden mimo funkci. Jak  Zapnout zapalování.  Stisknout zamykací tlačítko Fig. 01 [1] a držet je 10 sekund stisknuté.  Vypnout zapalování.  Vyjmout klíč zapalování.  5 sekund počkat.  Synchronizování je ukončeno.  Potvrdit úspěšné synchronizování zamknutím, dvojitým zamknutím a odemknutím vozidla.  Výše uvedené kroky opakovat, aby se naprogramovaly ostatní klíče.

ani podle tohoto návodu mi to nejde nakódovat:myslim

Odesláno

Neviem či ste vyriešili problém, ale diaľkové ovládanie zabudované v kľúči je potrebné naprogramovať. Nikdy sa nesmie meniť batéria v kľúči ani odpájať AKB, keď je kľuč mimo dosah auta. V návode na obsluhu auta je postup ako znovu aktivovať diaľkové ovládanie. Ak potrebujete návod napíšte typ auta, postup dám.

Odesláno
Původně zaslal: SB

Neviem či ste vyriešili problém, ale diaľkové ovládanie zabudované v kľúči je potrebné naprogramovať. Nikdy sa nesmie meniť batéria v kľúči ani odpájať AKB, keď je kľuč mimo dosah auta. V návode na obsluhu auta je postup ako znovu aktivovať diaľkové ovládanie. Ak potrebujete návod napíšte typ auta, postup dám.

peugeot 406 2HDi combi (klíček má dvě tlačítka, jedno na otvírání a druhé na zavírání)

:(

[upravil dne 4.9.2008 petapa1]

[upravil dne 4.9.2008 petapa1]

Odesláno

peugeot 406 2HDi combi (klíček má dvě tlačítka, jedno na otvírání a druhé na zavírání)

Odesláno

Ahoj, já mám P 307 2,0 HDI 66 kW také klíč se 2 tlačítky. Díky

Odesláno
Původně zaslal: petapa1

Původně zaslal: sopranonaj

v servisnej knizke o tom pisu ako to robit!!!!

no asi to podle toho nejde, kdyby to šlo, tak sem nepíšu:xvul:roker

s mu to nandal :potlesk:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...