Thoman 605 Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 HELP!!!Mám problém,když nastartuju motor jede asi minutu normálně(drží otáčky,reaguje na plyn) a potom sám od sebe zdechne a ani nereaguje na plyn.Musím dlouho startovat ,aby znova naskočil a pak to udělá to samé.Co by to mohlo být? Mám motor 2.1td+čerpadlo bosch,palivový filtr mám nový. Díky za odpovědi. Citovat
Kdo Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Nastalo se mi to sice na 605té, ale na bavoru, ale \"némlich\" stejné příznaky. Taky jsem nastartoval, po chvilce motor zhasnul a dlouho jsem znovu startoval. Nakonec jsem zjistil, že na vině je ucpané odvzdušnění nádrže. Čerpadlo se musí přetahovat s nádrží o palivo, které je podtlakem v ní taženo zpět. Zkus po nastartování otevřít nádrž, jestli ti to pod víčkem zasyčí. Citovat
bisa Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Je to určitě v te palivové soustavě.Tosamé sem měl na volvu.Bylo to tím že se to zavzušnovalo.Vyměnil sem naftový filtr a bez problémů.Tobě se to může ale zavzdušnovat někde jinde než u filtru,ale urči tě to bude uněj. Citovat
Thoman 605 Odesláno 12. srpen 2008 Autor Odesláno 12. srpen 2008 :superOpraveno.Byla to prasklá membrána na ruční pumpě na naftu,ta co je na filtru paliva.Sálo to jen vzduch a nechtělo to natáhnout naftu.Díky za rady.:potlesk:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.