Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chcem sa opytat ci by mi niekto neporadil, mal som buracku je to uz dlha tahanica uz sa to vlece vyse pol roka. konecne asi pred mesiacom a pol uznali vynnika ja som bol poskodeny tak sa to uz niekam konecne pohlo ale ten vynnik poslal do kooperativy nejaku spravu ze ta skoda je nepodstatna a v kooperative tu nehodu zamietli tak mi teraz nechcu vyplatit peniaze. tak co by sa dalo s tym sptravit? stretol sa s tym niekto? prosim pomozte..vopred dakujem

Odesláno

A jaký prosím napsali důvod nevyplacení pojistné události?? Jinak je třeba napsat doporučeně na stížnost na danpou situaci týkající se dané dopravní nehody, kdy viník je známý! Tak je pojišťovna povinna to vyplatit. Něco podobného jsem měl i já i České pojišťovny. Po roce jsem dostal teprve peníze a už jsem se k nim nepřihlásil a jsem u jiné pojišťovny ČSOB. Navíc mě pojišťovna ošidila a tak jsem se odvolal a dostal peníze navíc, co dlužili!! Ale toho papírování!!:roll

[upravil dne 10/8/08 OK406]

Odesláno
Původně zaslal: 18luboss18

chcem sa opytat ci by mi niekto neporadil, mal som buracku je to uz dlha tahanica uz sa to vlece vyse pol roka. konecne asi pred mesiacom a pol uznali vynnika ja som bol poskodeny tak sa to uz niekam konecne pohlo ale ten vynnik poslal do kooperativy nejaku spravu ze ta skoda je nepodstatna a v kooperative tu nehodu zamietli tak mi teraz nechcu vyplatit peniaze. tak co by sa dalo s tym sptravit? stretol sa s tym niekto? prosim pomozte..vopred dakujem

to som este nepocul.osobne chod do kooperativy a opytaj sa co to ma znamenat.ked nie tak existuje este sud.ked si das auto opravit tak mozes ziadat peniaze aj od osoby cez sud,ak sa chlapik postaral o sprijemnenie situacie.osobne by som to chcel vidiet v poistovni aby mi to nepreplatili

dalsia vec je,ze ked buracku riesila policia a ma o nej presny zaznam tak ho daj poistovni a to by malo byt smerodajne a nie nejaky papier od vinnika.vyziadaj si ten papier.

existuje este slovenska kancelaria poistovatelov,riesia havarky co sa stali v cudzine za teba a tusim ze maju paky na vsetky poistovne,tak tam zavolaj a opytaj sa.zato nic nedas.za mna vybavili dost slusnu polozku co som ani neveril ze sa da.pri tejto prilezitosti dakujem slovenskej kancelarii poistovatelov za perfektny pristup

[upravil dne 10.8.08 jozefsv]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Když to čtu,ještě ted\' se mi chce:blicismajlik protože i semnou takhle vyjebali! Cituji frajera z kooperativy: Nás nezajímá závěrečné ustanovení policie,máme svoje vnitřní předpisy! Takže asi tak o kooperativě a službě zákazníkům:super

Odesláno
Původně zaslal: Pepouch

Když to čtu,ještě ted\' se mi chce:blicismajlik protože i semnou takhle vyjebali! Cituji frajera z kooperativy: Nás nezajímá závěrečné ustanovení policie,máme svoje vnitřní předpisy!

To same se stalo mi !!! Az na to, ze ja jsem byl kooperativou oznacen za vinika nehody a tudiz vyplatili protistrane penize z meho povinneho ruceni. To, ze policie a spravni rizeni rozhodlo ze NENI MOZNO URCIT VINU kooperativu vubec nezajimalo a rikali ze maji vlastni predpisy. No alespon ze havarijni nam tenkrat vyplatili. Bylo to firemni auto.

[upravil dne 25.10.08 Mitja]

Odesláno

Obraťtě se na kancelář pojistitelů se stížností,mám takovej pocit,že dohlásit škodu lze i zpětně a chování pojišťovny nelze hodnotit jinak než chybné,pojišťovna je povina se řídit závěrem policie ne vlastním předpisem:(

Odesláno
Původně zaslal: somira

já zas mám s Kooperativou jen samé dobré skušenosti :super

Tak to si od nich asi nich nepotřeboval. Žádná pojistná událost??

[upravil dne 26/10/08 OK406]

• O 8 měsíců později...
Odesláno

já bych kooperativu :xvul

měla jsem tam pojistku,jedna platba se mi popletla a prostě jim přišla pozdě.to byl prosinec.

přišla jen složenka,žádné varování,jen složenka upomínka.je to na dlouho.prostě jsem se v březnu dozvěděla,že mi v prosinci zrušili pojistku kvůli platbě a bez varování a případné písemné výpovědi mi ji utli a já tři měsíce jezdila bez ni.:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

ted,co jsem ukončila život mého Favorita šmouli,zbytek do konce září mám ted na pažoutka a jdu k directu.je tam levno.:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...