Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ivanh

Keď mi povedali v servise cenu 1200Sk stierače na 206 (64 a 40 cm ) tak sa mi pretočili panennky. Riešil som to hypermarketom ( 100Sk ). Síce 61 a 40 cm ale rozdiel je minimálny. Originál vydžal 2 roky ( 600sk na rok ) a hypermarket som preventívne vymenil po roku ( nové gumčky za 60Sk ). Takže pomer výkon cena je uplne super.

Mimochodom - už 5 rokov (ešte na starom aute ) používam Rain Off. - Prípravok v rozprašovači ktorý odpudzje vodu. Flakon za 120Sk mi vydrží 2 koky. Nastriekaš na umyté a suché okno, rozotreš necháš uschúť a vyleštíš. Pri rýchlosti nad 50km vodu odfúke prúd vzduchu a je čisté. Cele, aj tam kde sa stierače nedostanú. Takže stierače nemusíš ani len zapnúť. Ak auto z protismeru šplechne \"stenu\" vody na čelné sklo v tom okamihu ako sa dotne skla tak odtečie. Nemusíte čakať kým prejdú stierače. V zime pri mrazoch zas ľad ide dole podstatne ľahšie. Takže nerobím reklamu iba odporúčam.

Tekutý stěrače su tu probírají asi už 10let, takže neboj - reklamu dělat nebudeš - zná to každej;)

Jinak když stěrače, tak ALCA :D

Guest servisman
Odesláno

MJSytic to tu tak dlouho nejsme 10 výročí ještě nebylo

jinak tekuté stěrače dobrá věcička :papa není to novinka

Guest Scratch
Odesláno

ja mam bezraminka od vietnamcu za 250 par a stiraji za tu cenu dobre... za deste vidim

Odesláno
Původně zaslal: honza406

MJSytic to tu tak dlouho nejsme 10 výročí ještě nebylo

No dobře, jsem se nechal trošku unést no :aut:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...