MJSytic Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Původně zaslal: ivanh Keď mi povedali v servise cenu 1200Sk stierače na 206 (64 a 40 cm ) tak sa mi pretočili panennky. Riešil som to hypermarketom ( 100Sk ). Síce 61 a 40 cm ale rozdiel je minimálny. Originál vydžal 2 roky ( 600sk na rok ) a hypermarket som preventívne vymenil po roku ( nové gumčky za 60Sk ). Takže pomer výkon cena je uplne super. Mimochodom - už 5 rokov (ešte na starom aute ) používam Rain Off. - Prípravok v rozprašovači ktorý odpudzje vodu. Flakon za 120Sk mi vydrží 2 koky. Nastriekaš na umyté a suché okno, rozotreš necháš uschúť a vyleštíš. Pri rýchlosti nad 50km vodu odfúke prúd vzduchu a je čisté. Cele, aj tam kde sa stierače nedostanú. Takže stierače nemusíš ani len zapnúť. Ak auto z protismeru šplechne \"stenu\" vody na čelné sklo v tom okamihu ako sa dotne skla tak odtečie. Nemusíte čakať kým prejdú stierače. V zime pri mrazoch zas ľad ide dole podstatne ľahšie. Takže nerobím reklamu iba odporúčam. Tekutý stěrače su tu probírají asi už 10let, takže neboj - reklamu dělat nebudeš - zná to každej;) Jinak když stěrače, tak ALCA Citovat
Guest servisman Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 MJSytic to tu tak dlouho nejsme 10 výročí ještě nebylo jinak tekuté stěrače dobrá věcička není to novinka Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 ja mam bezraminka od vietnamcu za 250 par a stiraji za tu cenu dobre... za deste vidim Citovat
MJSytic Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 MJSytic to tu tak dlouho nejsme 10 výročí ještě nebylo No dobře, jsem se nechal trošku unést no Citovat
dire Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Videl jsem prodavat sterace Bosch v bauhausu za 270 kc 60cm - 55cm Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.