Bimbo Odesláno 17. březen 2004 Odesláno 17. březen 2004 Nemáte někdo doma levou páčku pod volant?Potřebuju tu kulatou a na vrakovištích maji jenom tu placatou a nebo novou za 1500,to jim fakt nedám.U tý co mám se mi něco zlomilo vevnitř(asi jak jsem brutálně troubyl)a ted mi tam nějak divně praská a nejdou dálkový.tak kdyby ste ji někdo vyhrabal tak mi cinkněte ,dík.Ale asi nejlíp Praha a okolí,nechce se mi pro ni někam do hor. 604 964484 Citovat
oddie Odesláno 17. březen 2004 Odesláno 17. březen 2004 Jo, mám, nové fórum kvůli tomu zakládat nemusíš, stačí zavolat... Citovat
Emiš Odesláno 17. březen 2004 Odesláno 17. březen 2004 Nova me stale v prosinci 1000kc. Starou bych nechtel, celkem se to asi sere neb na vrakacich zadny packy nemeli. Citovat
Jarda Muller Odesláno 18. březen 2004 Odesláno 18. březen 2004 Taky jsem ji musel koupit novou neco málo přes 1000,-Kč. Na vrakovišti ji vůbec nikde nemají.Celkem dobře odchází do háje. Citovat
Bimbo Odesláno 19. březen 2004 Autor Odesláno 19. březen 2004 oddie no vidíš to mě ani nenapadlo,jsem ana tebe úplně zapoměl,ale koukám že je to asi poruchová záležitost,navrhni kolik by si za ní chtěl a já pak uvidím jestli skočím do nový nebo vezmu tu tvojí.A klucí Jarda a Emiš kde jste jikoupily tak lacino,mě ji cpaly za 15 stovek.To máte druhovýrobu nebo originál lva?? Citovat
oddie Odesláno 22. březen 2004 Odesláno 22. březen 2004 Hranatá (starší model) 500,- Kulatá (novější model) 700,- Jsou mezi sebou záměnné - stejné rozměry, stejné konektory. Poruchové je to hodně, buď se ulomí přepínání tlumené/dálkové, nebo vyhoří kontakty... Citovat
Bimbo Odesláno 22. březen 2004 Autor Odesláno 22. březen 2004 no to přepínání mezi dálkama a potkávacíma se mi právě ulomilo,ale když je to normální tak na to hazím bobek.Škoda peněz,ale dík Citovat
oddie Odesláno 22. březen 2004 Odesláno 22. březen 2004 Třeba najdeš někoho, kdo ti to dá levnějc. Já jí ale mám v autě taky, a riskuju, že když tuhle prodám, a odejde mi, tak poběžím do krámu pro novou... takže si jí prostě radši nechám v šuplíku, než bych jí dával za každou cenu pryč. Už jsem taky koupil vrak, kde bylo přepínání světel udělaný na normální vypínač z lustru, docela síla... ale můžete si z toho vzít inspiraci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.