Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte někdo doma levou páčku pod volant?Potřebuju tu kulatou a na vrakovištích maji jenom tu placatou a nebo novou za 1500,to jim fakt nedám.U tý co mám se mi něco zlomilo vevnitř(asi jak jsem brutálně troubyl)a ted mi tam nějak divně praská a nejdou dálkový.tak kdyby ste ji někdo vyhrabal tak mi cinkněte ,dík.Ale asi nejlíp Praha a okolí,nechce se mi pro ni někam do hor. 604 964484

Odesláno

oddie no vidíš to mě ani nenapadlo,jsem ana tebe úplně zapoměl,ale koukám že je to asi poruchová záležitost,navrhni kolik by si za ní chtěl a já pak uvidím jestli skočím do nový nebo vezmu tu tvojí.A klucí Jarda a Emiš kde jste jikoupily tak lacino,mě ji cpaly za 15 stovek.To máte druhovýrobu nebo originál lva??

Odesláno

Hranatá (starší model) 500,-

Kulatá (novější model) 700,-

Jsou mezi sebou záměnné - stejné rozměry, stejné konektory. Poruchové je to hodně, buď se ulomí přepínání tlumené/dálkové, nebo vyhoří kontakty...

Odesláno

Třeba najdeš někoho, kdo ti to dá levnějc. Já jí ale mám v autě taky, a riskuju, že když tuhle prodám, a odejde mi, tak poběžím do krámu pro novou... takže si jí prostě radši nechám v šuplíku, než bych jí dával za každou cenu pryč.

Už jsem taky koupil vrak, kde bylo přepínání světel udělaný na normální vypínač z lustru, docela síla... ale můžete si z toho vzít inspiraci :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...