mlsnafena Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Zdravim, mam problem. Nejde mi u p306 kombi 2.0 hdi, rv2000, zadni sterac. Motorek je OK. Ostrikovac taky OK. Meril jsem konektor k motorku - 4 kabely - zluty se zelenym pruhem - kostra,bily - kostra, sedy - 12V k rele???, hnedy - bez proudu. Na ten hnedy je nejaka pojistka? Ktera pojistka je na zadni sterac??? Nemate nekdo schema zapojeni zadniho sterace? Jinak mam podezreni na rele, civka necvaka... Nejaka rada? Nemel by nekdo schema pojistek? Diky za rady. Citovat
myryn Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Měl jsem u 306 podobnej problém. Stěrač nešel, ale vždy začal fungovat jen co jsem se k wehiklu přiblížil s měřákem. Trvalo mi dost dlouho než jsem na to přišel. Byl to byl mírně vyhnutej plíšek /kontakt u relátka vedle motorku stěrače/. Někdy prostě neměl dotyk s paticí relátka. Zkus relé vytáhnout z patice a mírně nahnout plíšky. Citovat
olda Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 S tímhle jsem bojoval taky,poprvé to byli přelámané kabely mezi dveřma a karoserií,podruhé to,co popisuje myryn a potřetí studeňák v relátku,tak jsem ho proletoval a byl klid. Citovat
noradek Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Uplně ten samej problem jsem měl i já,vytahl jsem relátko přihnul plíšky a je to v pohodě,dělal jsem to zrovna teď v pondělí. Citovat
kapa Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Podobný problém jsem měl i já , pokud se delší dobu nestíralo - byla zarezlá osička od převodů na ramínko stěrače . Pomohla až hrubá síla (rozebrání na jednotlivé prvky , pročištění a opět. složení). pokud předtím chodil pomaleji tak to by mohlo být ono . Citovat
vendelinek Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Tady máš el.instalaci,mám pocit ,že to tvoje bude ve 13 odstavci http://www.edisk.cz/stahni/70183/012sch.pdf_11.97MB.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.