marisw Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 tak ako?? spokojný ci nie????? Původně zaslal: AnotherOne Tak pred piatimi minútami som dokončil zborku a rozborku všetkých štyroch kľúčov (2 nové a 2 staré). Nové majú odolnejší systém otvárania planžety - zúbok je väčší a je to plast na plast nie malý kovový zúbok na plast ako u starého. Planžeta pevne zapadne pri zavretí a nekýve sa. Elektroniku som podrobne neskúmal, ale jediný viditeľný rozdiel bola farba mikrospínačov biela oproti čiernej u starých. Čo sa týka materiálu tlačítok, vyzerá ináč ale možno je to spôsobené používaním starého kľúča. V každom prípade tlačítka sú rovné a nevyťahané ako na starom kľúči. Pokiaľ ide o brúsenie, robil som to tiež, ale pravdepodobne to nebolo treba pretože po starej planžete zostalo v diere trochu hmoty čo vyzerá ako sekundové lepidlo - možno to stačilo najskôr dokonale vyčistiť. Citovat
AnotherOne Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: marisw tak ako?? spokojný ci nie????? Původně zaslal: AnotherOne Tak pred piatimi minútami som dokončil zborku a rozborku všetkých štyroch kľúčov (2 nové a 2 staré). Nové majú odolnejší systém otvárania planžety - zúbok je väčší a je to plast na plast nie malý kovový zúbok na plast ako u starého. Planžeta pevne zapadne pri zavretí a nekýve sa. Elektroniku som podrobne neskúmal, ale jediný viditeľný rozdiel bola farba mikrospínačov biela oproti čiernej u starých. Čo sa týka materiálu tlačítok, vyzerá ináč ale možno je to spôsobené používaním starého kľúča. V každom prípade tlačítka sú rovné a nevyťahané ako na starom kľúči. Pokiaľ ide o brúsenie, robil som to tiež, ale pravdepodobne to nebolo treba pretože po starej planžete zostalo v diere trochu hmoty čo vyzerá ako sekundové lepidlo - možno to stačilo najskôr dokonale vyčistiť. Jasne Citovat
Steef Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: Steef Som zvedavy aj ja. Teraz som mu napisal. Dnes mi prisiel kluc. Je to super. Bez zavad. Odporucam. Citovat
eth4rendil Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 mne uz tiez prisli kluce, presne podla terminu ako mi povedal. Prisli 2 novucicke kluce. Vymenil som planzetu (nie je to az tak zlozite). Staci ked si zbrusite hrot klinca a kladivkom vyrazite na spodku planzety ten drziacik. Potom staci zbrusit staru planzetu a vymenit. Baterky su tiez nove tak si ich vymente tiez Citovat
Guest jaroslavpleger Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Dnes jsem také učinil objednávku na jeden klíč. V servisu Peugeot v HK chtějí za něho 3.500,-Kč. O výměně vnitřku nechtějí slyšet. Za kódování chtějí 280,-Kč. To zase tak strašné není. Budu uvažovat zda provést či nechat si provést výměnu a nebo kódování. Citovat
Zipík Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Taktéž jsem si objednal na začátku týdne 2 kousky tak jsem zvědav kdy dorazí Citovat
Maki Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 ja taky , mylsite ze ten KOV klic je u vsech stejnej a lisi se jen programem v elektronice ? Citovat
vrto Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Tiež som objednal 2 ks. Dorazili velmi rýchlo, jediný problém bol, že pri jednom z kľúčov bol pokazený vystrelovací mechanizmus. Napísal som \"dodávatelovi\" a mám ten klúč poslať naspäť a pošle mi nový Citovat
Guest jaroslavpleger Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 V tom případě se jedná o solidního dodavatele!! Citovat
Zipík Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Dorazily v pátek a super, můžu jen doporučit..Teď už jen sehnat planžety a je to ok;)Jen ta cena byla místo 800kč 902 kč Citovat
duricek Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Tu mate kluce peugeot a citroen. Su to najnovsie modely. Ja som si kupil dva a som maximalne spokojny. Maju ovela lepsi vystrelovaci mechanizmus ako tie stare. V zapalovani moze byt hoc ako a \"nezlomi\" sa. Stoja 400sk http://www.go4sound.sk/forum.php?forum=12&id=91781 Citovat
Jurko Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Původně zaslal: duricek Tu mate kluce peugeot a citroen. Su to najnovsie modely. Ja som si kupil dva a som maximalne spokojny. Maju ovela lepsi vystrelovaci mechanizmus ako tie stare. V zapalovani moze byt hoc ako a \"nezlomi\" sa. Stoja 400sk http://www.go4sound.sk/forum.php?forum=12&id=91781 díky za odkaz,objednal jsem dva kusy,tak jsem zvědav Citovat
Jurko Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 asi je mrtvej,už jsem mu napsal dva maily a nic,to je ale bída Citovat
AnotherOne Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 A pritom to tu skúšal 2x inzerovať (druhý bol zmazaný). Citovat
Jurko Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 je to pérko,asi ho kluci trošku vyděsili,tak na nás kašle Citovat
vrto Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Zaujimavé, ja som s \"dodavatelom\" - 1lolalola1@azet.sk bol velmi spokojný. Super jednanie, ochota, rýchle dodanie a cena tiež velmi dobrá. Ako som už písal dorazil mi jeden klúč s pokazeným vyskakovaní, poslal som ho naspäť a za 2 dni som mal nový, plne funkčný doma. [upravil dne 6/11/08 vrto] Citovat
Přema Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: vrto Nápište radšej tomuto \"dodavatelovi\" - 1lolalola1@azet.sk Super jednanie, ochota, rýchle dodanie a cena tiež velmi dobrá. Ako som už písal dorazil mi jeden klúč s pokazeným vyskakovaní, poslal som ho naspäť a za 2 dni som mal nový, plne funkčný doma. Však o tom dodavatelovi se tady baví............ Citovat
vrto Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Ty si na mna moc rýchly... Už som to opravil... Citovat
Guest jaroslavpleger Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Učinil jsem objednávku dne 22.10. a zatím nic! Dnes jsem objednávku urgoval a tak jsem zvědav zda aspoň odpoví. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.