Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak ako?? spokojný ci nie?????:D

Původně zaslal: AnotherOne

Tak pred piatimi minútami som dokončil zborku a rozborku všetkých štyroch kľúčov (2 nové a 2 staré). Nové majú odolnejší systém otvárania planžety - zúbok je väčší a je to plast na plast nie malý kovový zúbok na plast ako u starého. Planžeta pevne zapadne pri zavretí a nekýve sa. Elektroniku som podrobne neskúmal, ale jediný viditeľný rozdiel bola farba mikrospínačov biela oproti čiernej u starých. Čo sa týka materiálu tlačítok, vyzerá ináč ale možno je to spôsobené používaním starého kľúča. V každom prípade tlačítka sú rovné a nevyťahané ako na starom kľúči.

Pokiaľ ide o brúsenie, robil som to tiež, ale pravdepodobne to nebolo treba pretože po starej planžete zostalo v diere trochu hmoty čo vyzerá ako sekundové lepidlo - možno to stačilo najskôr dokonale vyčistiť.

Odesláno
Původně zaslal: marisw

tak ako?? spokojný ci nie?????:D

Původně zaslal: AnotherOne

Tak pred piatimi minútami som dokončil zborku a rozborku všetkých štyroch kľúčov (2 nové a 2 staré). Nové majú odolnejší systém otvárania planžety - zúbok je väčší a je to plast na plast nie malý kovový zúbok na plast ako u starého. Planžeta pevne zapadne pri zavretí a nekýve sa. Elektroniku som podrobne neskúmal, ale jediný viditeľný rozdiel bola farba mikrospínačov biela oproti čiernej u starých. Čo sa týka materiálu tlačítok, vyzerá ináč ale možno je to spôsobené používaním starého kľúča. V každom prípade tlačítka sú rovné a nevyťahané ako na starom kľúči.

Pokiaľ ide o brúsenie, robil som to tiež, ale pravdepodobne to nebolo treba pretože po starej planžete zostalo v diere trochu hmoty čo vyzerá ako sekundové lepidlo - možno to stačilo najskôr dokonale vyčistiť.

Jasne :super

Odesláno

mne uz tiez prisli kluce, presne podla terminu ako mi povedal. Prisli 2 novucicke kluce. Vymenil som planzetu (nie je to az tak zlozite). Staci ked si zbrusite hrot klinca a kladivkom vyrazite na spodku planzety ten drziacik. Potom staci zbrusit staru planzetu a vymenit. Baterky su tiez nove tak si ich vymente tiez ;)

Guest jaroslavpleger
Odesláno

Dnes jsem také učinil objednávku na jeden klíč. V servisu Peugeot v HK chtějí za něho 3.500,-Kč. O výměně vnitřku nechtějí slyšet. Za kódování chtějí 280,-Kč. To zase tak strašné není. Budu uvažovat zda provést či nechat si provést výměnu a nebo kódování.

Odesláno

Tiež som objednal 2 ks. Dorazili velmi rýchlo, jediný problém bol, že pri jednom z kľúčov bol pokazený vystrelovací mechanizmus. Napísal som \"dodávatelovi\" a mám ten klúč poslať naspäť a pošle mi nový :super

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zaujimavé, ja som s \"dodavatelom\" - 1lolalola1@azet.sk

bol velmi spokojný. Super jednanie, ochota, rýchle dodanie a cena tiež velmi dobrá. Ako som už písal dorazil mi jeden klúč s pokazeným vyskakovaní, poslal som ho naspäť a za 2 dni som mal nový, plne funkčný doma. :)

[upravil dne 6/11/08 vrto]

Odesláno
Původně zaslal: vrto

Nápište radšej tomuto \"dodavatelovi\" - 1lolalola1@azet.sk

Super jednanie, ochota, rýchle dodanie a cena tiež velmi dobrá. Ako som už písal dorazil mi jeden klúč s pokazeným vyskakovaní, poslal som ho naspäť a za 2 dni som mal nový, plne funkčný doma. :)

Však o tom dodavatelovi se tady baví............

Guest jaroslavpleger
Odesláno

Učinil jsem objednávku dne 22.10. a zatím nic! Dnes jsem objednávku urgoval a tak jsem zvědav zda aspoň odpoví.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...