Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jak by to bol novsi typ kluca tak bych to bral, len dobre nevidim , tam ten ocelovy valcek co sa zmackina aby sa nozik kluca schoval pekne, tak ten vedel casom dobre vydrat tu umelinu co drzala ten valcek , nemas s tym skusenosti?

Odesláno

nevim ale jsou vyrobene ve 4 mesici 2008 takze predpokladam ze to jsou ty v pohode

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Asi nejedeš na Vranov že?????? Bys je mohl vzat na Vranov,určitě by jsme se domluvili.....

teoreticky bych se tam mel na chvilku podivat ...

Odesláno
Původně zaslal: PP205

Původně zaslal: Přema

Asi nejedeš na Vranov že?????? Bys je mohl vzat na Vranov,určitě by jsme se domluvili.....

teoreticky bych se tam mel na chvilku podivat ...

Tak je tam vem,já myslím že bych ho i vzal.........:papa:papa:papa

Odesláno

Tak koukám na ty rozebrané klíče...

By mě zajímalo, jak se tam mění ten vnitřek klíče :myslim (to co se strká do zapalování), bo tlačítka mám OK, jen se mi nedovírá, takže by mi stačil jen spodek...Když ho rozdělám, tak mám trch s tl, elektroniku a spodek s klíčem...

Odesláno

Vždyť se to tu píše, stačí vyměnit planžetu, která je na pérovce.Když se podíváš na otevřený klíč, tak to uvidíš.

Mě by spíš zajímalo, jestli by se nedal sehnat samotný korpus, bez elektroniky.Tu můžu použít ze starého ovladače.

Co na to PP205 ?

Odesláno

PP205,

nevieš zohnať iba plastové púzdro? (bez DO)

Samotné púzdra kúpim aj 3.

Ak aj nie, vyskytuješ sa niekedy v Bratislave?

Problém s kĺúčmi by som rád vyriešil a Tvoja ponuka je rozhodne výhodnejšia ako od Peugeota.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

mam take iste kluce ako ponukas ty,len dvojtlacitkove. da sa ten kluc nacipovat ana imobilizer a dialku tak aby to islo...ale na 307?????

bol by som vdacny za kazdu radu...dakujem

Původně zaslal: PP205

foto vnitrek

Odesláno

tipekk z kosic predava tieto kluce peufeot,citroen dvo aj trojtlacitkove za 400 sk z kosic,nove z ochrannou foliou...

posiela do dobierkou raz dva

Původně zaslal: 4maa

PP205,

nevieš zohnať iba plastové púzdro? (bez DO)

Samotné púzdra kúpim aj 3.

Ak aj nie, vyskytuješ sa niekedy v Bratislave?

Problém s kĺúčmi by som rád vyriešil a Tvoja ponuka je rozhodne výhodnejšia ako od Peugeota.

[upravil dne 1/10/08 marisw]

Odesláno

denoo a PKR : ty kokso...ked ma zabijete tak neviem akeho maila to mal:myslim:myslim:myslim...... nasiel som to predaval to niekde na www.tuning.sk a mal take cudne meno lalolola alebo tak nejak

:aut:aut:aut

Odesláno
Původně zaslal: marisw

myslim ze to bolo :1lolalola1@azet.sk napiste mu je to on a spytajte sa ho

[upravil dne 1/10/08 marisw]

Díky, zkusím to.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...