ekino Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Caute, tu su dve fotky ako mam ja zapojene moje LED denne svietenie. Ked nastartujem tak svietia pokial sa nezapnu sptretavacie svetla. Vtedy sa automaticky cez relatko v LED svetlach vypnu. Na biely kabel cez poistku Citovat
Goldas Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Zdravím Tě a mám dotaz : Na obou fotkách, máš zapojený bílý vodič - (předpokládám na kladný pól spínaný zapalováním), ale ještě by mě zajímalo, kde jsi připojil žlutý vodič - (na kladný pól obrysových světel). Díky za odpověď - či foto. Citovat
ekino Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: Goldas Zdravím Tě a mám dotaz : Na obou fotkách, máš zapojený bílý vodič - (předpokládám na kladný pól spínaný zapalováním), ale ještě by mě zajímalo, kde jsi připojil žlutý vodič - (na kladný pól obrysových světel). Díky za odpověď - či foto. Zlty som zapojil na kladny pol parkovaciek! Citovat
Goldas Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Díky za odpověď - je mi jasné, že žlutý vodič zapojím na kladný pól parkovaček, ale ptal jsem se kde jsi ho připojil (myslím tím v jakém místě, či svorkovnici) a ten bílý vodič máš napojený na stávajíci bílý vodič (tak, že jsi ho přerušil a propojil ho s bílým od relátka?) - spoj máš zaizolovaný - proto se ptám, jakým způsobem jsi tyto vodiče spojil k sobě. Ještě jednou díky za odpověď. Citovat
ekino Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: Goldas Díky za odpověď - je mi jasné, že žlutý vodič zapojím na kladný pól parkovaček, ale ptal jsem se kde jsi ho připojil (myslím tím v jakém místě, či svorkovnici) a ten bílý vodič máš napojený na stávajíci bílý vodič (tak, že jsi ho přerušil a propojil ho s bílým od relátka?) - spoj máš zaizolovaný - proto se ptám, jakým způsobem jsi tyto vodiče spojil k sobě. Ještě jednou díky za odpověď. biely vodic som neprerusil ale odblankoval a napajkoval a zlty som podobnym sposobom pripojil na + vodic z parkovacky vo svetke (cez malu dierku v plastovom kryte priamo do svetla) chcel som sa vyhnut vrtania do svetla ale nevedel som najst vhodnejsi vodic, ked tak mi mozes poradit kde to chces napojit? a mozno by som si to este prerobil thx Citovat
Goldas Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Moc díky za objasnění připojení a asi je lepší řešení připojení přímo ve světle, protože je spoj krytý.(myslel jsem si, že se na vodič + parkovačky napojím před svorkovnicí pro světla, ale tak jak to máš ty si myslím, že je lepší) Tak zatím díky a přeji krásný den Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.