a-l-d-a Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Zdarec, chlapi jde vymenit nejak manzeta kolem radici paky a jeji vrch rad bych si vymenil, ale nevim jak to drzi jestli je tam nasroubovana ta hlava radici paky nebo jak a kdyz chci tu manzetu vymenit tak musim sundat cely ten plastovy tunel??? mam pazakana 306 tridvirko ro 2000 Citovat
Driver Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Hlavice páky je tam naražená, musíš tahat a kroutit a tahat.....manžetu vyndáš bez sundání panelu, akorát jí vydloubneš z toho panelu a vytáhneš. Citovat
a-l-d-a Odesláno 8. srpen 2008 Autor Odesláno 8. srpen 2008 je tam narazena aha takze to chce kroutit a tahat ok diky moc za radu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Pokial sa nemylim, neda sa nahodou vylupnut ten kryt ktory oznacuje rychlosti ??? A pod nim neni taky srob ??? Este som to nerobil, ale uz som to tu na fore cital ... Citovat
agresssor Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: a-l-d-a je tam narazena aha takze to chce kroutit a tahat ok diky moc za radu Ja kdyz sem ji menil tak sem si malem prorazil strechu:D:D:D:D:D:D:D Citovat
a-l-d-a Odesláno 8. srpen 2008 Autor Odesláno 8. srpen 2008 ten stred sem mel vyloupnuty, ale neni tam zaden sroub, tak budu tahat a krouzit nejspis. budu davat pozor na strechu a na svoje zuby;) Citovat
bombarderik Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Neni to take strasen len trhni a je to, ale fakt pozor na zuby. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.