Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdar nazdar,

mal by som jeden dotazik, potrebujem z motorovej casti natiahnut zvazok dratov do kufra a neviem kadial je to najlepsie tahat . Myslim najmenej prace a hlavne nerad by som isiel kolo BSI aby som tam neposkodil nejake tesnenie a nedostala sa tam voda :bacha

Guest Scratch
Odesláno

pokud je to svazek tak je to problem, protoze tam moc prostupu neni.... :-(

Odesláno

tahni to podel lanka plynu , to odpoj a diru si zvetsi ,resp. vysoustruz na ten kabel , tot je nejjednodušší cesta a voda se tam jen tak nedostane.

Odesláno

Tak som to bol omrknut a mam este jeden dotaz, ten drat ide donutra pri vrchu palubnej dosky a skoro v strede auta. Nusim zhodit aj palubnu dosku? alebo co treba este rozobrat?

Odesláno
Původně zaslal: El-Chio

Tak som to bol omrknut a mam este jeden dotaz, ten drat ide donutra pri vrchu palubnej dosky a skoro v strede auta. Nusim zhodit aj palubnu dosku? alebo co treba este rozobrat?

sundas jen ten sedy plast pod volantem s kouskem \"koberce\" lehnes na zada pod volant , posvitiš si baterkou nahoru a pochopíš , je to velmi jednoduche.

Guest servisman
Odesláno

nejjednodušší dej do bužirky a ved spodkem auta až dozadu :cool:

[upravil dne 7/8/08 honza406]

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Honzo on chce tahat kabely od přednich čidel asistenta do kabiny .

Odesláno

Nad tymto som rozmyslal ja, len som nevedel po com by som to tahal (vyfuk by asi nebol idealny :D) a na konci auta by som sa dostal do kufru cez otvor pre drat na osvetlenie SPZ. tadial uz jeden srat ide od zadnych cidiel..... Len neviem fakt po com to tahat ci po privode paliva :myslim.....

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Nie do kabiny, ale do kufra tam by bola riadiaca, jednotka od toho pod calunenim a iz by som len natiahol drat do kabiny na displej, ale s kufra uz som tahal drat na CD menic a v pohode....:super

Odesláno
Původně zaslal: El-Chio

Původně zaslal: Pe.Tr

Nie do kabiny, ale do kufra tam by bola riadiaca, jednotka od toho pod calunenim a iz by som len natiahol drat do kabiny na displej, ale s kufra uz som tahal drat na CD menic a v pohode....:super

aha:myslim

Guest servisman
Odesláno

k čemu přední senzory to si na čumák nevidíš?? já mám vzadu a to stačí

Odesláno

k čemu přední senzory to si na čumák nevidíš?? já mám vzadu a to stačí

Ani nevidim, 406 maju dost oble predne masky a vysunuti naraznil a ja mam sedanku uplne na najnisej polohe nastavenu. A sem tam sa mi stane ze chytim vyssi obrubnik a vie mi to vzdy pokazit den......

Odesláno

no já když jsem si dodělával senzory a předtím zásuvku do kufru,tak jsme to krásně provlíkli pod volantem z motoru tím svazkem co tam jde ( šlo o drát ze silné motorové pojistky na tu zásuvku ) ,a šlo to krásně,a na straně řidiče pod tou těsnící gumou na podlaze je na to drážka kudy ty kabeli můžeš vést dozadu,i vzadu za řidičem ,takže to jde dobře,akorát mrsk je to vzadu u sedanu se trefit do té dírky co tam je u toho bočního opěradla ( takový malí kousek ) jinak pohodová práce !

[upravil dne 9/8/08 Burisek]

Guest servisman
Odesláno

Burisek na zásuvku do kufru stačí natáhnout kabel od pojistek,já sice tahal od zásuvky mezi sedadly takže jsem tahat od baterky nepotřeboval

El-Chio 406 má čumák dobrý snad hůře je na tom 407 tam snad bych potřeboval i já :D

Odesláno

Burisek na zásuvku do kufru stačí natáhnout kabel od pojistek,já sice tahal od zásuvky mezi sedadly takže jsem tahat od baterky nepotřeboval

El-Chio 406 má čumák dobrý snad hůře je na tom 407 tam snad bych potřeboval i já :D

nj to já nevěděl,mám rád jistotu,mám to na ledničku,kterou jsem měl objednanou a nevěděl jsem jakej bude mít odběr... :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...