Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

idem menit predne brzdive oblozenie, stočim kotuc atd...chcem sa spytat ake znacky prednych oblozeni su ok a ake su na prd, nakolko predok je dolezity aby to bolo v poriadku... viem ze ATE, valeo, lucas su ok, ale nejake ine alternativy pre informacie...tie lucas mi ponukau na predok za 1400 sk...je to vela ,malo? bude stacit?

aka je minimalna hrubka kotuca pouzitelneho na prednej naprave, chcem to vediet ci sa mi to oplati este vytocit alebo to mam vymenit cele?

dakujem za kazde info

je to na 307 sw 66kilowatt

Odesláno

Desky si kup jaké chceš,ale kotouče nestáčej.Je jiná doba--nemáme 120--a nový kotouč je super. A zase tak moc

nestojí...když chceš normální kvalitu.

Ta 307 jede určitě rychleji než Š 120. :):papa

Auto po 100 tisíci km je zralé na výměnu kotoučů.

[upravil dne 7/8/08 ozzy1956]

Odesláno

Osobně souhlasím s Ozzym. Stáčení kotoučů vyjde na pár stovek. Nové kotouče o tisícovku víc. Na brzdách se šetřit nemá. (já si tedy nechával stáčet zadní kotouče, ale a) jsou to zadní, b) měly najeto 30tis. takže jako nové c) měl jsem v nich vydřené drážky cca 0,2mm hluboké, takže to nebyl brutální zásah)

Lucas je v pohodě. Noname nebrat. Jde o zdraví. Kord na tom předku.

Odesláno

tak k takemu programu by som sa chcel dostat aj ja....len sa mi nezda to opotrobovanie kotuca....to akoze novy ma 26 mm a ked klesne po 24 mm tak je na nic...cize s kazdej strany maximalne opotrebovanie 1 mm? to sa mi nejak nezda.....stocit si to stocim doma sam. sustruh mam

Odesláno

Tak konecne vymenene :

zopar foto..

nove dosticky

DSC00078.JPG

DSC00079.JPG

DSC00080.JPG

zodraty brzdovy kotuc....ej hle...aj po osustruzeni ma stale 24,7 mm ale budem to musiet vym,enit za nove..ste zopar km

DSC00081.JPG

DSC00082.JPG

DSC00083.JPG

DSC00083.JPG

skrutky co drzia cele prasiatko...drzalo to ako svina kluč Torx TX 55

DSC00085.JPG

DSC00087.JPG

stare dosky

DSC00088.JPG

DSC00089.JPG

stara vs nova

DSC00090l9s.JPG

DSC00091.JPG

Odesláno

foto po vymene bohuzial nemam, tlacil ma cas, uz sa zvecerievalo a nestihal som... a hlavne som mal ruky tak zasrane ze som nechcel do nich mobil ani zobrat.....

islo mi hlavne o to ze dosky boli pomerne zodrane a uz to chytalo postranach, a jemne popiskovalo...a to mi liezlo na nervy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...