Kuča Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Máte někdo zkušenost s výměnou a jaká je cena a kde ho lze sehnat???? Asi mě zlobý auto špatně chytá za tepla:nevim Citovat
Burisek Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 používej hledání,v mém nějakém příspěvku je vyfocenej i s postupem,a napsal jsem ti souk.zprávu !! Citovat
Mary Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 DRV ventil, je zřejmě ovládací tlakový ventil a je součástí vysokotlakého čerpadla, tak ze je nutné vyměnit celé vysotlaké čerpadlo, zkus vrakoviště jako nové je to pálka asi 22,500kč. http://www.peugeot-club.com/kniha/img/super.gif Citovat
brutall Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: Mary DRV ventil, je zřejmě ovládací tlakový ventil a je součástí vysokotlakého čerpadla, tak ze je nutné vyměnit celé vysotlaké čerpadlo, zkus vrakoviště jako nové je to pálka asi 22,500kč. http://www.peugeot-club.com/kniha/img/super.gif je součástí , ale vyměnitelný. Cena nového(nejde repasovot) je cca 5 000kč v autokelly. Citovat
Burisek Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 jj dá se sehnat ale i levněji i za půlku :Dale jenom někde,případné info pouze na U2U !! A takhle vypadá..... [upravil dne 29/8/08 Burisek] Citovat
pospa406 Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 mám peugeot 406 2,0 HDI 80Kw auto jede normálně ale při vyšších otáčkách skočí do nouzáku vypnu klíček nastartuju a jede normálně pak tam skočí znovu.Čím by to mohlo být? napadl mě EGR ventil tak jsem ho zaslepil a žádná změna,vyzkoušel jsem už hodně věcí,a už si nevím rady,poradíte mi ? pospa Citovat
qmysak Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 měnil sem drv ventil na mojí 2,2 hdi a vyšlo mě to na 5000,- a nevím proč by se mělo měnit celé čerpadlo??? Citovat
mmmb Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 proči si toto u těch elektromag. ventilů vyšisti hadišky nebo je prohoď Citovat
Jahoďák Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Čus pospa406 : už Ti nepadá do nouzáku ? také jsem měl 406-tku a tento problém,pak jsem to vyřešil novým drv. Koupil jsem jeden do foroty,ale už jsem ho nepotřeboval,tak kdyby jsi ho potřeboval tak za 15 stovek Ti ho nechám - je to origo BOSCH na typ motoru RHZ. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.