jk.jajo Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 nejde mi prepinať palubný pc stale tam mam zobrazený iba datum môže to byt aj chzbný palubný počítač alebo iba pačka??? Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Původně zaslal: jk.jajo nejde mi prepinať palubný pc stale tam mam zobrazený iba datum môže to byt aj chzbný palubný počítač alebo iba pačka??? to spíš jen páčka ,prvne bych to jen pročistil kontakt na mikrospínači ale věřím že je celej ten system pryc ale kvuli tomu menit packy za 8tisic je nesmysl. Citovat
jkmtrnava Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 rozober páčku a pozri či nieje ulomený drát pri mikrospínači, občas sa stáva Citovat
jk.jajo Odesláno 17. srpen 2008 Autor Odesláno 17. srpen 2008 a ako sa to rozobera ????mám iba vylupnut ten čudlik alebo musim rozobrat celé ovladanie???dik Citovat
jk.jajo Odesláno 17. srpen 2008 Autor Odesláno 17. srpen 2008 a ako sa to rozobera ????mám iba vzlupnut ten čudlik alebo musim rozobrat celé ovladanie???dik Citovat
jk.jajo Odesláno 17. srpen 2008 Autor Odesláno 17. srpen 2008 a ako sa to rozobera ????mám iba vzlupnut ten čudlik alebo musim rozobrat celé ovladanie???dik Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 cele , kolega jaudax to vyřešil samodomo tak že do tlačittka udělal diru a dal tam hřebík , je tam problem v tom mikrospinači , je potřeba to rozdělat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.