lk_pu Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Cafte Peugeotaci, vie mi niekto poradit, ci prevodovka z 2,0HDi limuziny je rovnaka ako z kombi? Su to tie iste roky aj kW. Dik Citovat
marisw Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 ťazko povedat ale podla roku aj kW by to malo byt to iste..... Citovat
lk_pu Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: marisw ťazko povedat ale podla roku aj kW by to malo byt to iste..... Nebude tam iny prevodovy pomer? Citovat
marisw Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 SKUS TO SKONTROLOVAT PODLA čISLA PREVODOVKY Původně zaslal: lk_pu Původně zaslal: marisw ťazko povedat ale podla roku aj kW by to malo byt to iste..... Nebude tam iny prevodovy pomer? Citovat
marisw Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 NAPR KED SOM MAL VOLAKEDY RENAULT SCENIC 1,9 DCI A ODISLA MI PREVODOVKA, TAK SOM JU MENIL , S PRESNE TAKEHO ISTEHO AJ ROK A KILOVATY....VSETKO TAKE ISTE, LEN TO ZE TAM VOBEC NEPASOVALA.... Citovat
lk_pu Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: marisw SKUS TO SKONTROLOVAT PODLA čISLA PREVODOVKY Původně zaslal: lk_pu Původně zaslal: marisw ťazko povedat ale podla roku aj kW by to malo byt to iste..... Nebude tam iny prevodovy pomer? Cislo prevodovky sa neda precitat ani na jednej. Ide mi len o prevodovy pomer medzi limuzinou a kombi (pasovat budu medzi sebou) Citovat
marisw Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 AK JE TEN ISTY MOTOR, VYKON MOTORA, A J POCET KVALTOV A BUDE SA DAT AMOTOVAT....TAK TI TO PASNE Citovat
marisw Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 A MAL BY PASOVAT AJ PREVODOVY POMER....PODLA VSETKEHO CO UDAVAJU TABULKY Citovat
lk_pu Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: marisw AK JE TEN ISTY MOTOR, VYKON MOTORA, A J POCET KVALTOV A BUDE SA DAT AMOTOVAT....TAK TI TO PASNE Len mam obavu o tom sprevodovani!!! Kamarat mal Focusa kombi a dal tam prevodovku z 5-dvera a 5-ty stupen hadzal skoro az na 100km/h a pred tym okolo 70km/h Citovat
marisw Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 POZRI SI NA NETE PREVODOVE POMERY 407 2,0 hDI 136 ps 6 KVALT V SEDANE A V sw...JA SOM TO HLADAL ,A NASIEL SOM ZE TO JE TO ISTE..... Citovat
lk_pu Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: marisw POZRI SI NA NETE PREVODOVE POMERY 407 2,0 hDI 136 ps 6 KVALT V SEDANE A V sw...JA SOM TO HLADAL ,A NASIEL SOM ZE TO JE TO ISTE..... Bol som za kamaratom v Peugeote a povedal mi, ze kody prevodovky su rovnake aj limuzina aj kombi. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: lk_pu Původně zaslal: marisw POZRI SI NA NETE PREVODOVE POMERY 407 2,0 hDI 136 ps 6 KVALT V SEDANE A V sw...JA SOM TO HLADAL ,A NASIEL SOM ZE TO JE TO ISTE..... Bol som za kamaratom v Peugeote a povedal mi, ze kody prevodovky su rovnake aj limuzina aj kombi. Nebylo lepší jít za nim hned??? Citovat
lk_pu Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: lk_pu Původně zaslal: marisw POZRI SI NA NETE PREVODOVE POMERY 407 2,0 hDI 136 ps 6 KVALT V SEDANE A V sw...JA SOM TO HLADAL ,A NASIEL SOM ZE TO JE TO ISTE..... Bol som za kamaratom v Peugeote a povedal mi, ze kody prevodovky su rovnake aj limuzina aj kombi. Nebylo lepší jít za nim hned??? Ja som bol uz v piatok a povedal mi, ze mi to zisti. A dnes rano mi volal, ze kody su rovnake, ale ze to neznamena, ze aj prevod. stupne su rovnake. A v tom moze mat pravdu!!! Takze stale neviem, ci to je rovnake, alebo nie! Citovat
ozzy56 Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Je asi něco špatné,když se nedá stopro zjistit ani v Pežo Citovat
lk_pu Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Je asi něco špatné,když se nedá stopro zjistit ani v Pežo Mam este Hondu a tam som mal taky isty problem. Kod S80 a kupil som taku istu S80 a hupss. Prevodovka bola bez samosvoru a uplne ine stupne. A teraz kupuj prevodovku podla kodu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.