Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

SKUS TO SKONTROLOVAT PODLA čISLA PREVODOVKY

Původně zaslal: lk_pu

Původně zaslal: marisw

ťazko povedat ale podla roku aj kW by to malo byt to iste.....

Nebude tam iny prevodovy pomer?

Odesláno

NAPR KED SOM MAL VOLAKEDY RENAULT SCENIC 1,9 DCI A ODISLA MI PREVODOVKA, TAK SOM JU MENIL , S PRESNE TAKEHO ISTEHO AJ ROK A KILOVATY....VSETKO TAKE ISTE, LEN TO ZE TAM VOBEC NEPASOVALA....

Odesláno

SKUS TO SKONTROLOVAT PODLA čISLA PREVODOVKY

ťazko povedat ale podla roku aj kW by to malo byt to iste.....

Nebude tam iny prevodovy pomer?

Cislo prevodovky sa neda precitat ani na jednej. Ide mi len o prevodovy pomer medzi limuzinou a kombi (pasovat budu medzi sebou)

Odesláno

AK JE TEN ISTY MOTOR, VYKON MOTORA, A J POCET KVALTOV A BUDE SA DAT AMOTOVAT....TAK TI TO PASNE

Len mam obavu o tom sprevodovani!!! Kamarat mal Focusa kombi a dal tam prevodovku z 5-dvera a 5-ty stupen hadzal skoro az na 100km/h a pred tym okolo 70km/h

Odesláno

POZRI SI NA NETE PREVODOVE POMERY 407 2,0 hDI 136 ps 6 KVALT V SEDANE A V sw...JA SOM TO HLADAL ,A NASIEL SOM ZE TO JE TO ISTE.....

Bol som za kamaratom v Peugeote a povedal mi, ze kody prevodovky su rovnake aj limuzina aj kombi.

Odesláno

POZRI SI NA NETE PREVODOVE POMERY 407 2,0 hDI 136 ps 6 KVALT V SEDANE A V sw...JA SOM TO HLADAL ,A NASIEL SOM ZE TO JE TO ISTE.....

Bol som za kamaratom v Peugeote a povedal mi, ze kody prevodovky su rovnake aj limuzina aj kombi.

Nebylo lepší jít za nim hned???:myslim:roll

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Nebylo lepší jít za nim hned???:myslim:roll

Ja som bol uz v piatok a povedal mi, ze mi to zisti. A dnes rano mi volal, ze kody su rovnake, ale ze to neznamena, ze aj prevod. stupne su rovnake. A v tom moze mat pravdu!!! Takze stale neviem, ci to je rovnake, alebo nie!

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Je asi něco špatné,když se nedá stopro zjistit ani v Pežo :myslim:grr

Mam este Hondu a tam som mal taky isty problem. Kod S80 a kupil som taku istu S80 a hupss. Prevodovka bola bez samosvoru a uplne ine stupne. A teraz kupuj prevodovku podla kodu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...