Pepa919 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Ahoj,ma nekdo zkusenosti s ventilatorem u chladice?Kdyz se me spusti tak dela docela rachot,dnes jsem to napojil na primo z baterky a je to tim ze ma vuli dopredu a dozadu tak sem to rozdelal,myslel sem ze najdu nejaky lozisko a uhliky jenze je to celi zalisovany...mate nekdo nejaky typ na opraveni?nechci to nejak nasilnit... dekuju predem za rady Citovat
janci77 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Nazdar, akurát riešim rovnaký problém, lenže ja som ešte len na začiatku. Chalani písali že sa to nejako určite bude dať rozobrať ... ináč ako si vymontoval ten chladič z auta, čo si musel odmontovať ..., dík za info Citovat
Pepa919 Odesláno 3. srpen 2008 Autor Odesláno 3. srpen 2008 Zdarec,tak vodu z chladice jsem nevypoustel:0)odelal jsem plastovou mrizku co je lolem znaku lva pak odpojil konektor od motoru ventilatoru,kolem stredu vrtule jsou 3maticky tak ty taky odsroubovat a tim se uvolni motor i s vrtuli,pak sem uolnil 2 sroubky co drzi chladic ty jsou hned nahore a vedle sebe pak uz jen z kazde strany 2srouby toho dlouhyho cernyho plastu co je az po svetla tam najdes i ty srouby pak sem ten plast povytahl nahoru a chladic odehl smerem od sebe a mezi tim sem protahl ten motorek s vrtuli jde to spatne...chce si to trosku pohrat ale jde to a lanko od zamku kapoty jsem taky neodelaval no a dal nevim jak to rozdelat... ja mam 1.4 r.v.99 bez klimi tak snad to bude stejny...tak at se zadari Citovat
kika Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 mam taky isty problem ako aj vy,napiste ci sa vam to podarilo rozobrat,alebo ci to mam vymenit za nove?dakujem Citovat
kveton Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 jj, i já jsem se tuhle v koloně lekl co je to za rachot, ale ještě jsem neměl čas to řešit. Stejně to asi skončí tak, že bude novej, přeci to nebudou dělat tak, že se to dá opravit Citovat
kudláček Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Ahoj, taky mi sahara rachotí, doporučili mi ji vyměnit, koupí se to celý i motorkem za cca 3.500. Zatím rachtám. Citovat
janci77 Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Zdarec, tak ja s tým rachotením počkám až kým to dorachotí a potom to vymením... vždy je lepšie keď to aspoň rachotí ako keď to nejde vôbec ... aj keď je samozrejme lepšie keď je všetko OK. Ináč ako som už písal vyššie, v inom vlákne mi odpísali, že sa to nejako rozobrať dá, ale horšie to potom bude zložiť Je to tam celé zalisované... Citovat
Andrej2 Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 Řeším aktuálně stejný problém. Podařilo se to někomu rozdělat, nebo je lepší to hned celé vyměnit za nové a neztrácet čas:myslim? Citovat
Pepa919 Odesláno 9. srpen 2009 Autor Odesláno 9. srpen 2009 Koupil jsem vrtuli s motorkem z vrakace za 500kc. Tu starou rozdelal,ale uz neslozil-neslo me to... Citovat
pastorek Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 Ono sa to ani veľmi neoplatí rozoberať lebo ten hluk väčšinou spôsobuje vybrovanie hriadeľky v púzdrach. Aj po prečistení a namazaní to má malú trvácnosť. Videl som už takéto motorčeky i s guličkovými ložiskami a tam mala oprava dobrú životnosť. Citovat
Andrej2 Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Dal jsem to nakonec do značkového servisu. Celková cena za výměnu cca 2700Kč, za hodinu jsem měl po starostech. V neznačkovém servise si nad tím lámali hlavu, jaký ventilátor nam vůbec patří a za tuhle cenu by nebyl ani samotný neorigo díl:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.