Lentilka Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 tak jsem Lentilku včera zaparkoval pod svodidla:bacha autu předemnou tam vběhl chodec tak to zadupl, a ja taky ale abych ho netrefil tak jsem to vzal do svodidel... zajel jsem tam asi pěti deseti cm a mam rozbity světlo, a jak jsem vyjižděl tak mi praskl narazník, z dálky to není moc vidět... tak by mě zajímalo jak vyměnit světlo a jestli je na to nějaky spešl když mam štelovaní takovým kolečkem vedle volantu:myslim Citovat
Marcel505 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 To potěší. No zas lepší než ho nabrat, protože by to byla nejspíše tvá vina... Mě v autoškole učili netrhat volantem, prostě brzdit a nesnažit se někam uhnout... [upravil dne 3/8/2008 Marcel505] Citovat
jakub106GTI Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 No tak to je smutný..Ale tak hlavně že jsi ok. Havárku nemáš že by jsi to dal do servisu? Citovat
Lentilka Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 toš vina by to byla moje, nedodržení bezpečné vzdálenosti;) a to mě učili taky ale radši si rozbiju jen svoje než svoje a novou oktávku... jinak už je skoro hotovo, světlo jsem pořídil druhé a nárazník dneska lepím, a v zimě se bude trošku předělávat tak to zas tolik nevadí Citovat
Lentilka Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 tak už je hotovo, na zimu si mám s čím hrát, nějak mi to nesedí, asi jak dostalo svetlo ranu tak pohlo s blatnikem a dela to binec, no a ten naraznik jeste... Citovat
kujon106 Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Jak už sem psal na ICQ - ať je to brzo v kupě a pevný nervy s opravou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.