Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem Lentilku včera zaparkoval pod svodidla:bacha autu předemnou tam vběhl chodec tak to zadupl, a ja taky ale abych ho netrefil tak jsem to vzal do svodidel... zajel jsem tam asi pěti deseti cm a mam rozbity světlo, a jak jsem vyjižděl tak mi praskl narazník, z dálky to není moc vidět... tak by mě zajímalo jak vyměnit světlo a jestli je na to nějaky spešl když mam štelovaní takovým kolečkem vedle volantu:myslim

Odesláno

To potěší. No zas lepší než ho nabrat, protože by to byla nejspíše tvá vina...

Mě v autoškole učili netrhat volantem, prostě brzdit a nesnažit se někam uhnout... :(

[upravil dne 3/8/2008 Marcel505]

Odesláno

toš vina by to byla moje, nedodržení bezpečné vzdálenosti;) a to mě učili taky ale radši si rozbiju jen svoje než svoje a novou oktávku...

jinak už je skoro hotovo, světlo jsem pořídil druhé a nárazník dneska lepím, a v zimě se bude trošku předělávat tak to zas tolik nevadí:)

Odesláno

tak už je hotovo, na zimu si mám s čím hrát, nějak mi to nesedí, asi jak dostalo svetlo ranu tak pohlo s blatnikem a dela to binec, no a ten naraznik jeste...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...