mikki Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Zdravím všetkých. Som majiteľom Peugeot 407SW 2.0HDi a mám problém s palubným PC. Pri dlhšom odstavení auta na slnku a tým následne prehriati interiéru mi palubný počítač ako aj veľký display ukazuje iba stále načítavanie (loading, ready, starting), tým pádom nenabehne. Po čiastočnom ochladení (vyklimatizovaní) bez problémov nabehne a funguje. Raz sa mi stalo, že sa mi vymazali hodiny a dátum. Má s tým niekto skúsenosti, prosím o radu. Citovat
Přema Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Tak to slyším poprvé:o:o:o mě to problémy v takovém případě nedělá.....:myslim:myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Nie je to náhodou iba načitávanie vloženého CD? Citovat
mikki Odesláno 2. srpen 2008 Autor Odesláno 2. srpen 2008 Načítávanie CD to určite nie je. Robí to iba pri vonkajšej teplote cca. 30 stupňov a pri odparkovanom aute. Nedá sa to nastaviť cez diagnostiku? Pri jazde to nerobí... Citovat
Milhaus65 Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Velký display, mýslíš tím velký barevný ? Citovat
AnotherOne Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Nebude problém s harddiskom, keď sa načítava navigácia pri štarte? Citovat
mikki Odesláno 3. srpen 2008 Autor Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: Milhaus65 Velký display, mýslíš tím velký barevný ? Áno, veľký farebný display Citovat
mikki Odesláno 3. srpen 2008 Autor Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Nebude problém s harddiskom, keď sa načítava navigácia pri štarte? Aj nad tým som rozmýšlal, ale neviem či RT3 obsahuje harddisk. Citovat
Milhaus65 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Ano, HDD má až RT4. Tak s tím jsem se ještě nesetkal. První co bych zkusil, tak vzít systemové CD a přehrát. Když tam budeš mít už nejnovější tak změn jazyk a pak zpět. Citovat
nanux Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Mám stejný problém a mám takový pocit, že je to problém prvních displejů, který byl již řešen třebas tady... Citovat
mikki Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: Milhaus65 Ano, HDD má až RT4. Tak s tím jsem se ještě nesetkal. První co bych zkusil, tak vzít systemové CD a přehrát. Když tam budeš mít už nejnovější tak změn jazyk a pak zpět. To som skúsil, ale bez výsledku:(. Pri loadingu displeja som vložil sys. CD a to sa tvárilo, že stále načítava, ale pritom načítavanie neprebiehalo a nechcelo mi vysunúť CD. To vysunulo až keď sa v aute ochladilo a display nabehol. Citovat
nanux Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Zřejmě o to, s jakým můžeš změnit jazyk apod. Ale nějak se mi nezdá že by tomu napomohlo Citovat
mikki Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 Áno, je to systémove cd ver. 6.63, ale nepomohlo to... Citovat
Jamesz Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 A co tam je za jazyky?! To by mělo být ke každému autu?! Citovat
mikki Odesláno 10. srpen 2008 Autor Odesláno 10. srpen 2008 Myslím že angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, taliančina. Auto mám dovezené a sys. cd som k nemu nedostal, tak som ho stiahol z tohto fóra. Citovat
Jamesz Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Aha a je k něčemu jinému jště dobré?! Kromě měnění jazyků displaye?! Hoď mi odkaz na ISO toho CD díky. Citovat
mikki Odesláno 22. srpen 2008 Autor Odesláno 22. srpen 2008 Myslím, že ešte keď chceš použiť novšie mapy... Sťiahol som si ho z tejto témy : http://www.peugeot-club.com/topic/32353-kontrolka-na-volantu/#423661 Citovat
nanux Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 2mikki: Nezjistil jsi o tom problému něco nového? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.