Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všetkých.

Som majiteľom Peugeot 407SW 2.0HDi a mám problém s palubným PC. Pri dlhšom odstavení auta na slnku a tým následne prehriati interiéru mi palubný počítač ako aj veľký display ukazuje iba stále načítavanie (loading, ready, starting), tým pádom nenabehne. Po čiastočnom ochladení (vyklimatizovaní) bez problémov nabehne a funguje. Raz sa mi stalo, že sa mi vymazali hodiny a dátum. Má s tým niekto skúsenosti, prosím o radu.

Odesláno

Načítávanie CD to určite nie je. Robí to iba pri vonkajšej teplote cca. 30 stupňov a pri odparkovanom aute. Nedá sa to nastaviť cez diagnostiku?:myslim Pri jazde to nerobí...

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Nebude problém s harddiskom, keď sa načítava navigácia pri štarte?

Aj nad tým som rozmýšlal, ale neviem či RT3 obsahuje harddisk.

Odesláno

Ano, HDD má až RT4. Tak s tím jsem se ještě nesetkal. První co bych zkusil, tak vzít systemové CD a přehrát. Když tam budeš mít už nejnovější tak změn jazyk a pak zpět.

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

Ano, HDD má až RT4. Tak s tím jsem se ještě nesetkal. První co bych zkusil, tak vzít systemové CD a přehrát. Když tam budeš mít už nejnovější tak změn jazyk a pak zpět.

To som skúsil, ale bez výsledku:(. Pri loadingu displeja som vložil sys. CD a to sa tvárilo, že stále načítava, ale pritom načítavanie neprebiehalo a nechcelo mi vysunúť CD. To vysunulo až keď sa v aute ochladilo a display nabehol.:roll

Odesláno

Myslím že angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, taliančina. Auto mám dovezené a sys. cd som k nemu nedostal, tak som ho stiahol z tohto fóra.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...