jh19 Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 mám problém s podsvícením displaye u radia - než zapnu světla, tak se to dá, ale pak se stlumí a ve dne není vidět nic... dá se to vůbec nějak opravit?? Citovat
Návštěvník Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 No ja ti asi velmi nepomožem !Viem ti poradit ak niečo nejde poriadne tomu zahreš a ked to nepomože tak to vyhod:D:D Citovat
Návštěvník Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Auto hifi :superskus to napisat do tejto sekcie:super:super:super Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Těžko říct.Jaké máš rádio.Zkusím se zeptat,mám tchána elektrikáře [upravil dne 1/8/08 L.I.P.O.8] Citovat
NO3IA Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 s něčím se ti to hádá,to je kouzlo elektriky Citovat
kveton Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 dá a několikrát se to tu řešilo. Jestli máš display nahoře v kapličce, tak musíš ucvaknout jeden drát (nevím ale jakej) a pak se nebude podsvícení měnit. Zkus pohledat Citovat
buga Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 ja mam sony autoradio a to ma v menu take ze ked zapnem svetla na aute, tak sa stlmi svetlo aj na displayi pri hodinkach na aute a stlmi sa podsvietenie aj na radiu... je to v nastaveniach priamo v radiu.. mozno taketo nieco mas aj ty.... Citovat
jh19 Odesláno 3. srpen 2008 Autor Odesláno 3. srpen 2008 JJ díky za rady.. mám tam to původní radio:) zkusím hledat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.