Tosko Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 čaute.Má, problém už som sem písal raz niečo podobné chcel by som sa spýtať či by sa dal nejako zapojiť otačkomer benzínový na dieslový motor.Mám 405-ku 1,9diesel rok vyrby 1992.Motor mám menení predtím tam bol 1,9i benzin a ted je nafta ostalo mi šetko z benzináku akurát nemôžem zapojiť otáčkomer poradí mi niekto ako a kam ho treba zapojiť?? Na prístrojovke zo zadu je ln biela pätica a znej ide vela vývodou a ja nevim ktory treba a kam zapojiť aby to šlapalo. Citovat
Freedy Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Benzínovej otáčkoměr na nafťáku nezapojiš, musíš si sehnat otáčkoměr z nafty a taky snímač otáček setrvačníku a pak to zapojit dohromady. Čtyři dráty jdou do otáčkoměru a to dva jsou napájení a druhý dva jsou pro ten snímač. Citovat
Honza_jT Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Když už se to rozebírá, můžu se zeptat, kde je snímač otáček u benzínového motoru? Konkrétně u 1,9 SRI (DKZ). Hledal jsem už v historii fóra, našel jsem zmínku o alternátoru (?), ale nebyl jsem z toho moc moudrý (většinou se řešily nafťáky). Díky. Citovat
pastorek Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Původně zaslal: Honza_jT Když už se to rozebírá, můžu se zeptat, kde je snímač otáček u benzínového motoru? Konkrétně u 1,9 SRI (DKZ). Hledal jsem už v historii fóra, našel jsem zmínku o alternátoru (?), ale nebyl jsem z toho moc moudrý (většinou se řešily nafťáky). Díky. Benzínový motor má otáčkomer zapojený na zapaľovanie. Citovat
Tosko Odesláno 8. srpen 2008 Autor Odesláno 8. srpen 2008 Jo freedy diki za tip...ale ešťe jeden dotaz? nedal by sa aj ten moj otačkomer zapojiť k zapalovaniu??? Citovat
Freedy Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 No zapojit se dá ledasco,( pokud si postavíš nějaký el. zařízení, kterym vytvoříš jakoby rozdělovač a bude ti dávat impulzy podle otáček motoru tak jo,) jinak máš smůlu, protože ho u D nemáš na co zapojit :papa Citovat
Tosko Odesláno 12. srpen 2008 Autor Odesláno 12. srpen 2008 ahaaaaaaa..takže nakonec mi na diesli chiba rozdelovač..:D:D. jasne vdaka za rady vyrieim to tim že zoženem original dieselovy a aj snimač otačok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.