Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no a nova skusenost na 807 jsou dva druhy simens nebo bosch a tim je rozdil ve spotrebe jak mi bylo receno kamosem co delal v servisu na pazoutech a docela ty motory a problemky zna zaver je takovi za simens vetsi spotreba a bosch mensi

Odesláno

kdyz je u filtru pohonnych hmot malinko na leve strane balonek tak je tam simens kdyz neni tak tam je bosch a tato verze je lipsi protoze podava presne mnozstvi paliva a je tim sporivejsi tot vse

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj všem :papa, přidávám se do party 807, mám čerstvě 807 2,2 Hdi 125 kw, a po první jízdě 150 km mi to ukazuje spotřebu 7,5, myslím že to ujde,( i když doposud jsem byl zvyklý u 307 SW 1,6 hdi na 5l) ale snad po zajetí se dostanu o kousek níž, co vy na to ?

Odesláno

no jedine na dalku popojizdeni mesto 8,2 a kdyz pridas klima 8,5 a lehka noha

jo a vitame te do rodiny 807 nasich busu :)

[upravil dne 26/4/09 plaz]

Odesláno

Je to podobný většinou okresky a popojíždění i po vesnici průměr 8.1L

P.S.dnes 80km na Vysočinu s FAP prům.8.1L-zpět bez FAPU(zanesenej jak pr...a pak to má jed) prům.6.5L je pravda,že na Vysočinu je to asi tak o 10km víc do kopce než zpátky a jede skvěle,bez toho krámu a nečoudí :papa:P:super

[upravil dne 27/4/09 Haryk]

Odesláno

OPRAVUJI 4litry :papaa jede to skvěle,zatím jen 200km-ten krám je plnej něčeho jak síť na okna, tak se nediv,že se ucpe,síťka za síťkou tak 30cm,okamžitá spotřeba šla dolů ,uvidím jak to bude dál jo a je živější :papa:papa:papa:P:P:P:roker:roker:roker ať žije FAP:bacha:bacha:bacha:blablabla:blablabla:blablabla

[upravil dne 29/4/09 Haryk]

Odesláno

pockej to si delas ko..y fakt jen 4kila to chci taky co pocitac nic je mu to jedno okamzite referuj jak to jede a co emise budou ok prozrad na meil jak a co je na mem profilu taky si stou myslenkou pohravam nebud labut cus

Odesláno

pardón jsem vůl:myslim-4litry-kluci promiňte,emise OK na Pc to jde vyrušit akorát u starších to pořád hlásí,ale jen po startu ,že chybí aditivum,to lze obejít tím,že místo adivitiva nalejež naftu nebo jako já sem to nechal ať si to hlásí.Jede to skvěle a průměr šel dolů,až najedu aspoň 500-1000 dám vědět, jezdím zatím jen couračky 5-10km

[upravil dne 29/4/09 Haryk]

Odesláno

najeto zatím 3500 km, papá do 9 l/100 km, pár jízd po městě + okolí (do 100km) a jedna dlouhá nad 500 km za 2 týdny. Zatím spokojenost:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dneska jsem najel 120 km a jel jsem hned tankovat LPG. Nestačil jsem se divit, 8.7 litru na tento počet kilometrů. Nejlepší spotřeba za celých půl roku co mám auto. Takovou spotřebu jsem ani s P406 neměl. Asi to bude svíčkama, který jsem vyměnil. Jsem moooc spokojen!!!!!!!!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...