superjoe19 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Uz si neviem s tym rady, napisem vam, ako to cele bolo. V sobotu som isiel nastartovat auto a ledva chytilo. Myslel som, ze je to len baterkou, ze je slaba. No ked mi to o pol hodinu nenaskocilo vobec, tak som nastartoval pri obchode pomocou kablov od druheho auta. Nastartovalo a po pol minute to zdochlo. Potom to naskocilo, drzal som otacky nad 2000 aj na volnobehu. Po ceste domov sa mi rozsvecovala kontrolka autodiagnostiky motoru. Tym mi klesali otacky. Ked som prisiel domov, zistil som, ze pri baterke, ako je plus pol mam povoleny jednu matku. Bola horuca, lebo tam vznikal velky odpor - pochopitelne. Tak som ju pritiahol, odvtedy bolo vsetko ok. No a dnes, ked som isiel mamu zaviest od zubarky som dal klucik do zapalovania a nic. Ani jedna kontrolka sa nerozsvietila, na nic nereagovalo. Tak som odtvoril kapotu, pozrel som sa na tu matku, ta bola dobra, tak som zavrel kapotu a vsetko islo odrazu v pohode. KDE JE TEDA PROBLEM??? Viete mi niekto poradit??? [upravil dne 31/7/08 Pe.Tr] [upravil dne 31.7.2008 superjoe19] Citovat
OK406 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules hlavně bod číslo 4 Citovat
superjoe19 Odesláno 31. červenec 2008 Autor Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: OK406 http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules hlavně bod číslo 4 ok, diky, zabudol som na to. uz som to zmenil. diky za to upozornenie Citovat
OK406 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Baterka je v pořádku = řádně nabitá? Zkusit se podívat na ,,krokáč\", svíčky, na vzduchový a palivový filtr. a v neposledný řadě skusit se podívat do Hledání, zda-li tam není něco podbného. Chce si to udělat chvilku na hledání. Zkus se prosím podívat zda-li to mu něco neodpovídá: [upravil dne 31/7/08 OK406] Citovat
OK406 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Dej si do podpisu co máš za motorizaci, typ atd. vozidla. Ulehčí to pak další polemiku při určování závady. Citovat
superjoe19 Odesláno 31. červenec 2008 Autor Odesláno 31. červenec 2008 dal som si to ako momentalnu naladu, lebo mi to nechcelo inde zobrazit...nechal som si to vytlacit a ked mi to tato donesie vytlacene, tak to pozriem. diky za radu, som zvedavy co to bude Citovat
OK406 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 JJ, koukám. Do nálady jsem se nekoukl. Spíš se každý kouká do podpisu. Proto jsem se ptal na motorizaci+ typ atd.. Přečti si tento příspěvek a popřípadě si stáhni. Citovat
superjoe19 Odesláno 31. červenec 2008 Autor Odesláno 31. červenec 2008 takze, vycistil som kontakty na baterii, prezrel som vsetky kontakty co som videl a snad to bude dobre. uvidim casom, ak nie, budem si musiet vybavit garaz a pozriet sa na to lepsie...snad sa potom zadari. ale dakujem za tu radu Citovat
Guest servisman Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 když jsi u baterky u kontaktů ,tak se mrkni na ukostření baterky,myšleno kabel který je spojen s kostrou motorem Citovat
superjoe19 Odesláno 31. červenec 2008 Autor Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: honza406 když jsi u baterky u kontaktů ,tak se mrkni na ukostření baterky,myšleno kabel který je spojen s kostrou motorem ok, rano sa na to pozriem Citovat
superjoe19 Odesláno 1. srpen 2008 Autor Odesláno 1. srpen 2008 ok, uz som to pozrel a drzi to poriadne. tak vsetko drzi tak ako ma, tak uvidim, ci sa to niekedy nebude opakovat. snad nie teraz v sobotu, lebo idem s kamaratmi do tatralandie tak snad to bude posluchat, bo ak nie, tak dostane Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.