Stevo307 Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 mam problem s mojim radiom clarion......ked pocuvam nejaku pesnicku a chcem prepnut na inu tak niekedy to normalne prepne ale niekedy to vobec nechce prepnut...co s tym mam urobit?? Citovat
PnR Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 povedat nam ake mas auto a ake radio.. Citovat
faget1 Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 noo to je asi za prve ake auto a ake radio ale ratam že bude asi blbnut gombik ktory zadava povel na prepnutie skladby .. Citovat
Stevo307 Odesláno 30. červenec 2008 Autor Odesláno 30. červenec 2008 oh sorry tak som sa ponahlal ze som na to uplne zabudol...tak moje auto je P307 Break a radio Clarion PU2471A.....a to asi nebude chyba gombika ako napisal faget1 lebo ja ked prepnem pesnicku tak na pal. pocitaci mi ju aj prepne a potom ju asi pol minuty nacitava a potom prepne naspet na tu co sla predtym....vobec netusim co to moze byt Citovat
faget1 Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 takže gombik fuguje ked ti ho na palub ukaže že ju preplo a ked ju prepne naspet tak ti palub ukaže tiež že ju preplo naspet? a robi ti to na hociakom cd alebo len na niektorých može to byt kludne chyba na cd zle napalene alebo tak možno len optika nemože dalej načitat a tak sa vracia ao krok spet aj to by som si vedel vysvetlit ako dvovod hm.. Citovat
Stevo307 Odesláno 13. srpen 2008 Autor Odesláno 13. srpen 2008 no tak bol som odcestovany a uz som spet....ale naspet k veci....presne na pal. mi ukaze ze preplo potom pocujem ako ho cita asi tak 15 sekund a potom pesnicka prepne sama spet a pise to aj na pal. poc. .... a robi mi to pri kazdom CD-cku ..... Citovat
siskin Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 kamo, tak tam bude pravdepodobne zlomeny kablik co vediet k laseru. Je to viac cestny kablik (ten zlty na obr.) cez ktory idu data k laseru a spat. Ten kablik sa ohyba a pokial je jedna cesta prerusena tak sa nepusti na dalsiu pesnicku.Vacsinou to ostane stat v mieste kde je kablik preruseny. Treba ho skusit vymenit,... pokial by si ho nezohnal tak treba kupit celu laserovu jednotku. Pozri tento odkaz: http://www.avelmak.sk/index.php?lm=856 Rozober radio a pozri cislo na laseri. Podla toho ti budu vediet predat novy laser Citovat
MrVain Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 niekedy pomože opatrne premazať osku(tyčku) po ktorej sa laser pohybuje:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.